Debakl u Moskvi: Razočarani Bilić stiže u Dinamo?

Slaven Bilić je na odlasku iz Lokomotiva, kao i Ante Čačić u Dinamu. Prema kuloarskim pričama, Mamići žarko žele Slavena Bilića za novog trenera.

4.11.2012.
10:08
VOYO logo

Ante Čačić je navodno još uvijek trener Dinama samo zato jer je Slaven Bilić još uvijek u 'sedlu' u Moskvi. Tamo mu ne ide po planu, ruski mediji ga optužuju da je uništio Lokomotiv i bivši hrvatski izbornik je praktički pred otkazom.

Najavljivalo se kako ga mogu spasiti dva pozitivna rezultata iz dva naredna derbija, ali već je potonuo na prvom. U nedjelju rano ujutro gradski rival CSKA slavio je s 2:1, golom u sudačkoj nadoknadi. Lokomotiv je utakmicu završio samo s devet igrača. Tarasov je zaradio crveni karton, a kada se Maicon ozlijedio, Bilić je ostao svezanih ruku, jer je već napravio tri izmjene. "Ponižavajući poraz", stoji na stranici Lokomotiva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilić nije vikao ni na koga u svlačionici. Zapravo, samo je svakome pružio ruku i samo je šutio", rekao je Tarasov nakon utakmice, dok je Slaven kazao: "Ovakav poraz stvarno boli, ali nema nikakve svrhe govoriti o suđenju. Ne želim biti Don Quijote koji se bori protiv vjetrenjača."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako Rusi najavljuju, Bilić će vjerojatno morati spakirati kofere i tješiti se bogatom otpremninom. Kako s ruskim klubom ima ugovor vrijedan tri milijuna eura, Olga Smorodskaja će na rastanku s Bilićem morati našem legendarnom nogometašu dati i unosan ček.

Prema pisanju Jutarnjeg lista, Zoran Mamić bi mogao uskoro i odletjeri u Moskvu, kako bi nagovorio Slavena na povratak u Lijepu našu. Opcija B za Mamiće je, prema pisanju tog lista, angažman Nikole Jurčevića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo