BILIĆ KRENUO U LOV NA JEDNOG OD LIDERA VATRENIH: / Klub ga se pod hitno želi riješiti, ali postoje dva manja problema

Image
Foto: Profimedia

WBA je navodno već ponudo 6.3 milijuna eura za, a ovi se pak pod hitno žele riješiti Vatrenog

3.8.2020.
17:53
Profimedia
VOYO logo

Bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, Slaven Bilić, uspio je izboriti sa svojim West Bromwich Albionom plasman u Premiership i sada ima dosta težak zadatak, a to je osigurati jaka pojačanja za sljedeću sezonu.

Prema tvrdnjama uglednog turskog sportskog dnevnika Fanatika, Bilić je opasno zagrizao za hrvatskog reprezentativca Domagoja Vidu, koji je pak na izlaznim vratima Bešiktaša. WBA je navodno već ponudo 6.3 milijuna eura za Vidu, a ovi se pak pod hitno žele riješiti Vatrenog jer su u teškim financijskim problemima pa pokušavaju barem malo oporaviti budžet i skinuti Vidu s platne liste jer Hrvat zarađuje oko 70 tisuća eura tjedno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Domagoj Vida of Besiktas during the Turkish Super league derby match between Fenerbahce and Besiktas at Ulker Stadium in Istanbul , Turkey on December 22 , 2019.,Image: 489435188, License: Rights-managed, Restrictions: Not available for publication in Turkey., Model Release: no

Dva problema

No, Bilić tu nailazi na dva problema. Prvi je činjenica da WBA nije jedini koji želi Vidu u svojim redovima, navodno ga još traže Roma, Fiorentina, Inter, Monaco, Lyon i Sevilla, a drugi je problem baš ta visoka plaća.

No, Fanatik ističe kako bi Vida mogao pristati i na smanjenje plaće jer mu je ovo možda i posljednja prilika za transfer u Premiership, a tamo bi ga dočekao sunarodnjak Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo