'Bilić je trenerski genij, godinama daje rezultate!'

'Ne može trenera koji godinama postiže velike rezultate destabilizirati jedan poraz.

29.3.2011.
11:26
VOYO logo

Strasti nakon debakla u Gruziji još se nisu smirile, a Hrvatskoj već predstoji novi izazov - reprezentacija Francuske, koja će u utorak navečer (21 sat) na State de Franceu u Parizu napraviti sve da dobrom utakmicom protiv Vatrenih ispere gorak okus nedavnih neuspjeha.

Čini se da u hrvatskom taboru i dalje pokušavaju shvatiti što im se to dogodilo u Gruziji, koja nam je 1:0 pobjedom u Tbilisiju ipak pomrsila račune u kvalifikacijama za EURO 20102.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nažalost, bila je to najslabija predstava hrvatske reprezentacije uopće, Gruzija nas je iznenadila i nadigrala, i pristupom i načinom igre. Poraz, da ne kažem debakl u Gruziji, velika je opomena nogometnoj vrsti, ali uvjeravam vas da se to nikad više neće ponoviti. Iako, uoči utakmice igrači su bili fantastično raspoloženi i orni za igru, ali najbitniji su potpuno zakazali. Međutim, slijedi uzvrat, i tada ćemo se Gruzijcima pošteno odužiti", rekao je Vlatko Marković u razgovoru za Jutarnji i dodao kako 'debakl' nije niti najmanje poljuljao izbornikovu poziciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne može jednog trenera koji godinama postiže velike rezultate, jedan poraz destabilizirati. Bilić ima čvrst ugovor i svi smo uvjereni da će nas baš on odvesti na Europsko prvenstvo. I dalje mislim da je Hrvatska najbolja momčad u grupi, ali ovo je bila teška opomena i velika škola. I ovaj stručni stožer će se jednom razići. Ali, dotad poštujte Bilića i pišite o njemu kao do subote, kao o trenerskom geniju, jer njegov rezultat je teško ponoviti. A na zahtjeve za njegovu smjenu mogu se samo nasmijati", kaže Marković i zaključuje:

"Sve ovo mi je teško palo, ali bit ćemo prvi u skupini! Ne drugi, ne dodatne kvalifikacije, prvi ćemo proći kroz cilj. Nažalost, ovo se jednom moralo dogoditi, ali dogodilo se u krivo vrijeme. Frapirani smo, šokirani, ali izvući ćemo se".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201103280111006 arti-201103280550006 arti-201103280784006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo