GOSPODIN I POL: / Bilić izjavom o Mourinhu ponovno oduševio i osvojio Engleze

Image
Foto: AFP, IAN KINGTON

Slaven Bilić ponovno je zvijezda dana u Engleskoj. Hrvatski stručnjak ostvario je još jednu veliku pobjedu u svojoj engleskoj trenerskoj karijeri, ovog puta protiv engleskog prvaka Chelsea 2:1.

24.10.2015.
19:23
AFP, IAN KINGTON
VOYO logo

Nakon susreta, Bilić i njegovi igrači nisu skrivali oduševljenje zbog pobjede koja je odjeknula engleskim medijima...

"Svaka pobjeda je bitna. Ovo je domaće slavlje i k tome još slavlje protiv prvaka Engleske. Time smo još i sretniji. Želimo nastaviti igrati dobro i ako budemo bili dobri u obrani i u napadu, imamo šansu slaviti u svakoj utakmici. Jako smo sretni", kazao je Bilić i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žali Mourinha

"Nisam vidio Josea nakon utakmice. Nije bio na klupi tijekom drugog poluvremena. Žao mi ga je zbog teških trenutaka na klupi Chelsea. Ne, on to zasigurno ne zaslužuje", brani Nane portugalskog stručnjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
GDJE JE NESTAO ČOVJEK? /

Svi na ovoj fotografiji traže Josea Mourinha

Image
GDJE JE NESTAO ČOVJEK? /

Svi na ovoj fotografiji traže Josea Mourinha

Tako je Bilić ponovno dokazao da je jedan od najtalentiranijih trenera koji trenutno rade u Engleskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Radimo dobar posao. I ne želimo sad stati. Ne možemo, ne smijemo. Idemo polako korak po korak, utakmicu po utakmicu. Još je rano za slavlje. No, sad znamo da imamo šansu za nešto veliko ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Carroll je dobitak za West Ham

Bilić je nahvalio Andyja Carrolla, strijelca drugog gola West Hama, nogometaša koji je na glasu kao jedan od onih koji nisu u potpunosti posvećeni nogometu. No, kako je još ranije izjavio, Carroll naporno trenira, a sad se to i vidi.

"S Andyjem smo dobili dosta opcija u napadu. On jue sjajan igrač. Nikad nisam sumnjao u njegovu kvalitetu. Cijelu utakmicu je bio dobar, ne samo u napadu nego i u obrani. Fantastično je odradio presing na njihovu zadnju liniju".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi napomenuti kako Jose Mourinho nije bio na presici poslije utakmice.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo