BILIĆ FRUSTRIRAN NAKON PORAZA: / 'Šteta što smo izgubili na ovakav način, i mi smo zaslužili zabiti"

Image
Image

West Ham se porazom oprostio od 2016. godine, Leicester se izvukao iz mini-krize pobjedom 1:0, iako "čekićari" na King Power Stadiumu kod prvaka nisu bili u podređenom položaju.

31.12.2016.
19:11
VOYO logo

Ranierieva momčad upisala je tek drugu pobjedu u deset utakmica, a West Ham izgubio prvu nakon tri pobjede. Poraz na Staru godinu čini se da je jako naživcirao Slavena Bilića, trenera West Hama.

Image
PORAZ NAKON TRI POBJEDE: /

Otpisani prvak Leicester nadigrao Bilićev West Ham

'Bili smo bolji na početku'

"Jako je frustrirajuće utakmicu izgubiti na ovaj način. Bili smo bolji na početku, dominirali u prvih 20 minuta. Leicester je zaslužio zabiti gol, ali i mi smo imali svoje prilike, i mi smo trebali zabiti u prvom poluvremenu", kazao je Bilić nakon prvog West Hamovog poraza u pet utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U drugom dijelu nedostajao nam je zavšrni udarac, završna lopta. Dali smo sve i šteta je što smo izgubili na ovaj način. Takav je život."

Priliku za popravak imat će već 2. siječnja kad West Hamu u goste dolazi razgoropađeni Manchester United. Naime, Mourinhova momčad nanizala je pet pobjeda za redom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

West Ham se oprostio od povijesne godine

West Ham je na svom Twitteru objavio najbolje trenutke iz 2016. godine, povijesne za klub koji je s Boleyn Grounda nakon 112 godina preselio na Olimpijski stadion.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo