BILIĆ DOBIO PACKE OD ŠEFA, ALI I NOVA POJAČANJA: / 'Stižu dva napadača, a dali smo ponudu i za braniča'

Image
Foto: AFP

West Ham Slavena Bilića neočekivano je poražen od slovenskih Domžala u trećem pretkolu Europske lige.

29.7.2016.
18:24
AFP
VOYO logo

Čekićari će sada sljedećeg četvrtka morati nadoknaditi zaostatak od 2:1 ukoliko žele izboriti Europu. Utakmica će im biti od velikog značaja jer će tada započeti nova klupska povijest. Naime, West Ham će odigrati prvu službenu utakmicu na novom Olimpijskom stadionu. Preko 50 tisuća ljudi imat će oči uperene u Slavena Bilića i njegove igrače.

Image
KONAČNO PRONAŠAO NAPADAČA: /

Nakon što se opekao u Italiji, Bilić dovodi pojačanje iz Premier lige

Image
KONAČNO PRONAŠAO NAPADAČA: /

Nakon što se opekao u Italiji, Bilić dovodi pojačanje iz Premier lige

Dodatni pritisak na njih upravo je napravio predsjednik kluba David Sullivan. U svom obraćanju navijačima povodom povijesnog dana osvrnuo se na klupske planove, ali i na jučerašnji poraz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U četvrtak smo izgubili 2.1 od Domžala. Svi moramo priznati kako to nije dobar rezultat. Kao i drugi, češkao sam se po glavi i razmišljao zašto nismo odigrali na visokoj razini kao inače. Siguran sam da je Slavenu i njegovom stručni stožeru ista misao prolazila glavom. Znamo da moramo biti bolji sljedećeg tjedna i bit ćemo", poručio je Sullivan.

Stižu pojačanja

Osvrnuo se potom i na pojačanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vrlo smo blizu toga da dovedemo jako talentiranog napadača, koji je o dosadašnjoj karijeri redovito zabijao u jakim ligama. Bit će mu potrebno vrijeme za prilagodbu, baš kao i svima, ali smo sigurni da će znatno pojačati našu momčad. Također, s još jednim premierligaškim klubom pregovaramo o jednom vrhunskom iskusnom napadaču, ali još uvijek nismo usuglasili financijske uvjete", objavio je Sulliva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom na to da je West Ham na dulje vrijeme ostao bez lijevog beka Aarona Cresswella priznao je kako je klub poslao nekoliko ponuda za njegovu zamjenu. Posljednja među njima odbijena je u četvrta, a radilo se o ponudi od 9,5 milijuna eura.

"Uskoro ćemo odlučiti hoćemo li je povisiti", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo