ŠTO SE TU DOGODILO? / Bila bi to senzacija samo takva! Vaha je trebao preuzeti Chelsea, ali novi američki vlasnik naglo je otkazao sastanak

Image

Halilhodžić je nedavno dobio otkaz na klupi Maroka, s kojim je izborio nastup na Svjetskom prvenstvu u Kataru

12.9.2022.
11:30
VOYO logo

Nogometaši Dinama prošloga su tjedna svladali Chelsea na otvaranju Lige prvaka s 1:0 na svom Maksimiru, a dan nakon toga trener londonske momčadi, Nijemac Thomas Tuchel, dobio je otkaz.

Chelsea je u vrlo kratkom roku kupio novog menadžera, dali su 22 milijuna funti za Brightonova stratega Grahama Pottera, ali francuski L'Equipe piše kako je vrlo blizu angažmana bio i bivši trener Dinama Vahid Halilhodžić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Halilhodžić je nedavno dobio otkaz na klupi Maroka, s kojim je izborio nastup na Svjetskom prvenstvu u Kataru i gdje je trebao igrati u skupini s Hrvatskom, Belgijom i Kanadom, a razlog razilaženja bili su loši odnosi BiH trenera s glavnim zvijezdama reprezentacije.

Image
Foto: Profimedia

Propao mu sastanak

L'Equipe tvrdi kako je neimenovani agent ponudio Halilhodžića Chelseaju i da je novi američki vlasnik Todd Boehly navodno dogovorio sastanak kako bi vidio koji je projekt smislio Vaha, ali sve je naprasno otkazano jer se Amerikanac odlučio za Brightonova trenera Pottera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se Halilhodžića tiče, on još nije odlučio gdje će i hoće li uopće nastaviti trenersku karijeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo