Odgođen derbi! / Bijes zvijezde Boce Juniorsa: 'Dvojica naših su bili u bolnici, svi su povraćali, a oni su nas tjerali igrati'

Image
Foto: Twitter/Screenshot

Nekoliko igrača Boce završilo je u bolnici s posjekotinama na licu i tijelu

25.11.2018.
9:17
Twitter/Screenshot
VOYO logo

Nemile scene iz Buenos Airesa obilaze svijet. Naime, prije početka dugoočekivanog uzvrata finala južnoameričkog Copa Libertadores između argentinskih suparnika River Platea i Boca Juniorsa navijači River Platea obasuli su kamenjem autobus s igračima Boce. Velik broj igrača Boce je ozlijeđen prilikom napada.

Da bi rastjerala napadače policija je bacila nekoliko suzavaca od kojih je jedan ušao u autous pun igrača Boce koji su se otrovali dimom. Trčali su iz autobusa prema svlačionici stadiona povraćajući. Nekoliko ih je završilo u bolnici s posjekotinama na licu i tijelu, a među njima i Bocin napadač Carlos Tevez koji je bio bijesan na čelne ljude CONMEBOL-a (Južnoamerička nogometna federacija) nakon što je na kraju i službeno odgođena uzvratna utakmica finala Cope Libertadores protiv River Platea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da je ovo što CONMEBOL radi sramota. Ovo govorim u svoje osobno ime i ako me žele kazniti, neka, prihvatit ću to. Dvojica naših igrača bili su u bolnici, jedan je povraćao, a oni su nas tjerali igrati. I ja sam povraćao, a svi su kihali", govorio je uzrujani Tevez. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, nakon napada na autobus u čitavu se stvar uplela FIFA koja je poručila kako se derbi mora odigrati. Čelnici CONMEBOL-a nekoliko su puta odgađali susret, a onda je uz puno tenzija napokon odlučeno da se susret prebacuje na današnji dan. 

Među ozlijeđenima koji su završili u bolnici bili su Pablo Perez i Gonzalo Lambardo. Kapetan Perez na društvenim je mrežama potvrdio da su mu krhotine stakla završile u oku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imam iziritirano oko. Rekli su mi da imam ozlijeđene dijelove oka od stakla. Boli me sve ovo. Trebala je to biti zabava, a pretvorilo se u rat", izjavio je Perez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povijesni Superclasico bit će odigran u nedjelju od 21 sat na El Monumentalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo