PROVOKACIJA / Bijes u Real Madridu: Evo kako su 'Kraljevi' bocnuli Manchester City nakon kontroverzne odluke. Ubrzo su obrisali poruku

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Najboljim klubom proglašen je Man. City, Liverpool je drugi, a Real je na trećem mjestu

18.10.2022.
13:37
Profimedia
VOYO logo

U ponedjeljak je održana dodjela nagrade Zlatna lopta, koju France Football dodjeljuje najboljem svjetskom nogometašu, a dobio ju je napadač Real Madrida Karim Benzema.

Image
'NEŠTO NEZAMISLIVO' /

Ovo nitko nije očekivao. Pogledajte što je predsjednik Real Madrida napravio kada je Benzema proglašen dobitnikom Zlatne lopte

Benzema je bio najbolji igrač Reala prošle sezone te ga je sjajnim igrama i pogocima vodio do osvajanja novog naslova pobjednika Lige prvaka. Ukupno je postigao 50 pogodaka u sezoni od čega 15 u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po prvi puta u karijeri 34-godišnji Benzema je osvojio ovu nagradu, a naslijedio je na tronu Lionela Messija koji je prošle godine bio osvajač Zlatne lopte, rekordni sedmi put u karijeri.

Na ceremOniji je proglašen i najbolji klub, a to je priznanje, prilično neočekivano, pripalo engleskom prvaku Manchester Cityju, kojega je Real prošle sezone izbacio u polufinalu Lige prvaka. Drugo mjesto je pripalo klubu kojega je Real pobijedio u finalu, Liverpoolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je City proglašen pobjednikom, na službenom Twitteru Real Madrida osvanula je znakovita poruka. U njoj je samo emotikon očiju koje gledaju i fotografija slavlja njihovih igrača nakon pobjede nad upravo tim klubom koji je proglašen najboljim, Manchester Cityjem.

Image
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo