BIJES U ITALIJI / "Hrvati su pokazali nedostatak fair-playa"

Image
Foto: Igor Kralj / PIXSELL

Krilnom igraču talijanske reprezentacije Antoniju Candrevi nije se svidio postupak hrvatskih nogometaša u kvalifikacijskoj utakmici koju su dvije momčadi odigrale u petak na Poljudu.

13.6.2015.
14:01
Igor Kralj / PIXSELL
VOYO logo

Dvoboj skupine H u kvalifikacijama za Euro 2016. okončan je rezultatom 1:1, baš kao i onaj odigran u studenom u Milanu. U oba je navrata strijelac za Azzurre bio upravo Candreva koji je u Splitu zabio iz jedanaesterca nakon što je Mandžukić, koji je prethodno donio vodstvo Hrvatskoj, igrao rukom u šesnaestercu.

"Zaslužili smo više"

Hladnokrvni Candreva je Danijela Subašića svladao 'panenkom' i produljio niz neporaženosti talijanske reprezentacije u kvalifikacijama na 46 utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izbornik Conte nas je tražio da pokažemo karakter i hrabrost. Mislim da smo uspjeli u tome i da smo zaslužili više od boda. Panenka? Pomislio sam da bih mogao tako izvesti penal i ispalo je dobro", rekao je nogometaš Lazija za Rai Sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije bilo zaleđa"

Hrvatska je do vodstva u Splitu došla iz kontranapada, neposredno nakon što je Talijanima poništen gol zbog, kako se pokazalo, nepostojećeg zaleđa.

"El Shaarawy je zabio i krenuli smo proslaviti s njim, a onda je linijski sudac sa zakašnjenjem podigao zastavicu. Ne znam jesu li Hrvati izveli slobodni udarac na pravom mjestu, ali sve nam se dogodilo iza leđa i prije nego što smo shvatili, gubili smo s 1:0. Mislim da Hrvati u toj situaciji nisu pokazali fair-play jer je pola naše momčadi bilo na drugoj strani terena. I još su nam na poluvremenu rekli da El Shaarawy nije bio u zaleđu", požalio se Candreva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo