GATTUSO PRELOMIO /

Bijeli otputovali na Farske otoke: Rakitić spreman za debi u dresu Hajduka

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Susret se igra na stadionu Gundadalur u Torshavnu čiji kapacitet iznosi 5000 sjedećih mjesta

31.7.2024.
11:36
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Hajduka otputovali su na Farske otoke gdje će u četvrtak od 21 sat igrati uzvratnu utakmicu drugog pretkola Konferencijske lige protiv Torshavna.

Image
SPLITSKA EUFORIJA /

Turci lansirali senzaciju: U Hajduku rade na transferu poznatog igrača Arsenala

Image
SPLITSKA EUFORIJA /

Turci lansirali senzaciju: U Hajduku rade na transferu poznatog igrača Arsenala

Bijeli su ponijeli prednost od 2-0 ostvarenu prošli četvrtak na Poljudu kada su zabili Uremović, a zatim i Livaja s bijele točke. Hajduk će popodne odraditi i posljednji trening uoči utakmice, a prije toga na rasporedu je konferencija za medije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Gennaro Gattuso na put je poveo i Ivana Rakitića koji bi tako trebao debitirati nakon što je propustio prvu utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Susret se igra na stadionu Gundadalur u Torshavnu čiji kapacitet iznosi 5000 sjedećih mjesta, a sudačka postava stiže iz Sjeverne Irske. Glavni sudac je Tim Marshall, pomagat će mu Georgios Argyropoulos i Brian Wilson, a četvrti sudac je Shane Andrews.

Marshall je izazvao bijes navijača i nerede prije nešto više od dva tjedna kada je sudio prvu utakmicu prvog pretkola Konferencijske lige u Reykjaviku između domaćeg Valura i albanske Vllaznije, a taj su susret obilježili incidenti u završnici. Valur je zabio za 2-2 u devetoj minuti sudačke nadoknade, iako je Marshall prvotno pokazao kako će se susret produljiti samo šest minuta.

Gostima se sve skupa nije svidjelo, pogotovo zato što je Marshall ranije već isključio jednog njihovog igrača, a nakon posljednjeg sudačkog zvižduka došlo je do naguravanja među igračima i navijačima. Gostujući navijači potukli su se sa zaštitarima, a prema medijskim izvještajima s tog susreta na tapetu su se našli i suci. Sudačku četvorku na čelu s Marshallom su na izlasku s travnjaka neki navijači gađali bocama i pljuvali. Zbog svega su morali intervenirati i policajci, a vodstvo Valura je dobilo i prijetnje uoči gostovanja u Albaniji. U uzvratu u Skadru za sedam dana islandski je Valur slavio 4-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo