BIENVENUE CROATIE: /

Pogledajte što će reprezentaciju Hrvatske sve dočekati u francuskoj bazi u Deuvilleu

Image
Foto: Screenshot: Twitter
7.6.2016.
9:50
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Iako je do početka Eura ostalo svega još tri dana, a strah od terorističkih napada u Francuskoj je veliki, 24 sata piše kako je osiguranje u Parizu nikakvo. Praktički ga - nema.

Image
TURCI PUNI SAMOPOUZDANJA STIŽU NA EURO: /

'Hrvatska je naša šansa za velike stvari'

Image
TURCI PUNI SAMOPOUZDANJA STIŽU NA EURO: /

'Hrvatska je naša šansa za velike stvari'

"Policija nam nije pregledala automobile, baš kao ni naše ruksake na leđima. Iako je do početka Eura tri dana, a strah od terorizma je ogroman, osiguranje u Parizu je nikakvo", piše 24 sata i dodaje kako to nije jedino što nedostaje. Naime, na dionici od Strasbourga do Pariza, dugačkoj 500-injak kilometara, nema niti jedne oznake, zastave, šala ili nečeg sličnog što bi ukazalo da počinje Europsko prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Noćenje stoji oko 5000 kuna

"Prvi znak ili podsjetnik, ako baš želite, da se u Francuskoj nešto “igra” je u omalenom Deuvillu, mjestašcu u kojem će tijekom Eura biti smještena hrvatska reprezentacija.
- Bienvenue Croatie - stoji natpis na ulazu u mjesto u kojem je dvorac rezerviran za Modrića i društvo", ističe novinar 24 sata, a zanimljivo da je noćenje u hotelu gdje će biti smješteni Vatreni stoji 729 eura ili oko 5000 kuna, a Heliodrom je odmah ispred hotela.

Kao što je bio slučaj i u Brazilu, hrvatski nogometaši će u svojoj francuskoj bazi na Euru imati vanjski bazen u kojem je temperatura vode 28 stupnjeva. No za razliku od Brazila, ovaj bazen je ograđen živicom visokom dva metra. Prije dvije godine živice nije bilo, pa su se svejedno kupali goli. Možda isto ponove i ovoga puta. Samo bez Dejana Lovrena kojeg se Ante Čačić odrekao jer mu je stoper Liverpoola uvjetovao da na Euru mora igrati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Niti jedna namirnica ne smije biti posuta makom

Na drugom katu hotela je sobica s pogledom na dvorište u kojoj će izbornik Čačić slagati taktiku za Tursku, Češku i Španjolsku. Za relaksaciju je predviđena soba od nekih 30-ak kvadratnih metara, no sadržaja za relaksaciju - nema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo je i da za Vatrene u hotelu brine 200 ljudi, a francuski kuhar preporučio im je “riblji stol” na kojem će biti heljda palačinke punjene lososom, koprom i slanim kaparima, inćuni s bosiljkom, ivorak s komoračom, mrkvom i narančinom korom. Niti jedna namirnica ne smije biti posuta makom, a prije utakmica zabranjen je i grah. 
Naravno, sve zbog doping kontrole. Zato je izbornik Hrvatske Ante Čačić poveo svog hrvatskog kuhara Tomislava Đukića (40), koji je kuhao rukometnoj, košarkaškoj i odbojkaškoj reprezentaciji, čisto da ne bi bilo nikakvih problema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski nogometni savez zakupio je dva kata hotela, a od posebnih zahtjeva tražili su da prostorija za doručak, ručak i večeru bude odvojena od ostalih gostiju, kao i sobu za sastanke.

Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo