BEZ EMOCIJA: / Pjaca o skorašnjem susretu protiv Dinama i mogućoj gradnji novog stadiona

Image
Foto: Screenshot/YouTube

Nedavnim ždrijebom održanim u Monaku odlučeno je da će u skupini H nogometne Lige prvaka igrati Dinamo, Juventus, Sevilla i Lyon.

31.8.2016.
11:50
Screenshot/YouTube
VOYO logo

Ne samo zato što je u pitanju vjerojatno najjača momčad skupine H već i zbog toga što u njoj nastupaju dvojica Hrvata. Mario Mandžukić iza sebe već ima jednu sezonu u dresu godinama dominantne momčadi Serije A, dok bi na stadionu Maksimir 27. rujna mogao istrčati i donedavni igrač hrvatskog prvaka Marko Pjaca.

"Veselim se dolasku u Maksimir i svakako se nadam da ću zaigrati u toj utakmici", priželjkuje isto i sam hrvatski reprezentativac, a prenosi nogometni portal Goal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijao za Dinamo

"Gledao sam Dinamo protiv Salzburga, navijao da prođu i navijao da se nađemo u skupini", dodao je Pjaca koji se ne zamara činjenicom da u redovima Dinama o njemu nema nepoznanica.

"Dečki znaju sve moje driblinge? Ma nema veze!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan o mogućem pogotku u mrežu bivšeg kluba, Pjaca je kazao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pa, ono... kad se igra tekma, nema tu emocija."

Uvjeren je Pjaca i da hrvatski klub ne mora nužno biti tek sudionik Lige prvaka, posebice osnaži li redove nekim novim imenima. Osvrnuo se također i na ideju građenja novog stadiona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Dinamo bi mogao biti dobar'

"Što se tiče skupine, ne znam kakvi su Sevilla i Lyon, ali Dinamo je puno zaradio velikim transferima, možda nekoga kupi, onda bi mogao biti dobar. Ima iskustvo igranja u Ligi prvaka, dosta je igrača ostalo. Novi stadion? Uh, bilo bi mi drago da se napravi."

Sada, kao Juventusov igrač, Pjaca će sigurno za mnoge biti jedan od onih koji bi trebali nositi igru hrvatske reprezentacije. Jasno, dobije li značajniju minutažu u dresu izabrane vrste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ništa se nije promijenilo oko mojih očekivanja u reprezentaciji, znam da moram raditi za svoje mjesto, a na izborniku je onda odluka hoće li me staviti u momčad. Juventus je stvarno veliki klub, to se vidi kroz svaki dan. Najviše razgovaram s Mandžukićem i Pjanićem, barem dok ne naučim talijanski, makar već nešto razumijem. Trebat će i meni sigurno malo vremena za prilagodbu, ali strpljiv sam."

Prva prava prilika nudi se u ponedjeljak kada se na Maksimiru igra kvalifikacijski susret između Hrvatske i Turske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo