BERLUSCONI GLEDAO MILAN PA ISPALIO: / 'To s Kalinićem nije dobro, nisam to sada rekao prvi put'

Image
Foto: AFP PHOTO, FILIPPO MONTEFORTE

Bivši talijanski premijer dao je mišljenje o igrama "svojeg" Milana

2.2.2018.
8:00
AFP PHOTO, FILIPPO MONTEFORTE
VOYO logo

Nogometaši Milana u prvoj utakmici talijanskog Kupa na San Siru odigrali su protiv Lazija 0:0, a mišljenje o dvoboju dao je i bivši predsjednik kluba Silvio Berlusconi.

"Moramo igrati u formaciji s dva napadača"

"Gledao sam utakmicu protiv Lazija i moram priznati kako nije bilo loše. Međutim, Milan je 30 godina igrao u formaciji s dva napadača i ta nam je formacija donosila naslove. Mislim kako je igra s jednim napadačem što je protiv Lazija bio Kalinić, nedostatak za momčad Milana. Nisam to sada rekao prvi put, ali me nitko ne sluša", rekao je bivši Alfa i Omega milanskog prvoligaša, a prenosi calciomercato.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

KALINIĆ IGRAO U REMIJU MILANA I LAZIJA: Calhanogulu promašio nemoguće u utakmici bez golova

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Savjet za predsjednika

Berlusconi je ponudio i savjet za sadašnjeg predsjednika Milana Jamesa Pallotija kojemu je poručio da treba motivirati momčad.

"Nogometna momčad mora biti poput obitelji, a predsjednik kluba je otac te obitelji. Preporučio bih svima da slijede ovaj moj primjer. Ja sam se trudio prije svake utakmice doći u svlačionicu i ohrabriti momčad. Rekao sam im broj golova koji moraju postići i to ih je motiviralo", zaključio je Berlusconi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo