Bruno Lage / Benficin trener još se ne bavi Dinamom: 'Nemam saznanja o njemu, ali vrlo je kompliciran'

Image
Foto: AP Images

Bruno Lage misli samo na sljedeću utakmicu s Portom

26.2.2019.
15:02
AP Images
VOYO logo

Trener sljedećeg Dinamova suparnika u Europskoj ligi, portugalskog velikana Benfice, Bruno Lage nakon pobjede s 4:0 protiv Chavesa u 23. kolu domaćeg prvenstva rekao je kako još ne razmišlja o susretu protiv hrvatskog prvaka koji je na rasporedu 7. ožujka.

"Bila je to dobra izvedba. Snažno i odlučno ušli smo u utakmicu pa jako dobro odigrali prvo poluvrijeme. Znali smo kako napraviti ono što je trebalo napraviti", rekao je Lage nakon trijumfa protiv 17. momčadi portugalskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan o Dinamu s kojim će igrati 7. ožujka u Zagrebu pa 14. ožujka u Lisabonu, odgovorio je.

"Nemam saznanja o protivniku. Vrlo je kompliciran... U posljednja dva-tri dana analizirali smo utakmice Chaves - Porto, Braga - Chaves, Chaves - Maritimo i još uvijek našu prezentaciju protiv Galatasaraya. Proveli smo dva i pol sata ili tri da bismo analizirali svaku od njih, a moramo naći vremena i za jesti te spavati. To je naš način rada, ne razmišljamo dalje od toga. Znamo da je Dinamo momčad koja je napravila zanimljiv put u Europi, ali to je to", rekao je Lage.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegova pozornost sada je usmjerena na subotnji veliki derbi u Portu. Porto je vodeća momčad Prvenstva s 57 bodova a Benfica je druga s 56. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo