BAYERNOVI ČELNICI RASVJETLILI KOVAČEV ODLAZAK: / 'Igrači koji su doprinijeli tome da Niko više nije tu znali su...'

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Nakon što je bivši hrvatski izbornik napustio Bayern, njemački gigant je nanizao dvije pobjede

10.11.2019.
9:49
AFP
VOYO logo

Nijemac Hans Flick speo je na klupu njemačkog giganta Bayerna nakon što s nje otišao bivši hrvatski izbornik Niko Kovač. Flick je preuzeo klupu njemačkog giganta i trebao je biti samo privremeno riješenje dok u Munchen ne stigne neko veliko trenersko ime, no čini se da bi tamo mogao ipak ostati još neko vrijeme.

To je potvrdio predsjednik Uprave Bayerna Karl-Heinz Rummenigge nakon što su Bavarci u subotu uvjerljivo svladali najvećeg rivala Borussiju 4:0. Bavarci su potpuno zasluženo slavili u derbiju, te šest dana nakon što su smijenili Kovača i pod privremenim trenerom Flickom Bayern je nanizao pobjede protiv Olympiacosa (2-0) i Borussije Dortmund (4-0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Mirni nastavak s Flickom'

POST KOVAČEVA ERA NIJE MOGLA BOLJE POČETI: Bayern potopio Borussiju, Perišić nakon pet minuta pokazao o kakvom je igraču riječ

Image
POST KOVAČEVA ERA NIJE MOGLA BOLJE POČETI: /

Bayern potopio Borussiju, Perišić nakon pet minuta pokazao o kakvom je igraču riječ

"Do daljnjega ćemo nastaviti raditi s Hansijem Flickom. Ranije je rekao da će se sve vidjeti nakon te dvije utakmice. Taj zadatak je položio s izvrsnom ocjenom i sada mirno nastavljamo s Flickom", rekao je Rummeinige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice pred novinare je stao i Uli Hoeness, Bayernov 67-godišnji predsjednik koji će 15. studenog napustiti tu dužnost, i osvrnuo se na bivšeg trenera Kovača te na pobjedu nad Borussijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Flick u glavama

Kovač je tijekom svog razdoblja u Bayernu imao loš odnos s nekim igračima, poput Thomasa Mullera i Javija Martineza, i neki mediji u Njemačkoj su pisali da je zbog toga atmosfera u svlačionici bila jako loša.

"Igrači koji su doprinijeli tome da Kovač više nije trener znali su da sada moraju odigrati dobru utakmicu i u tome su uspjeli. Odluku oko trenera ćemo donijeti u sljedeća dva tjedna i u našim glavama možemo vidjeti Flicka u toj ulozi", izjavio je Hoeness za kraj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo