VELIKI REMONT / Bayern napušta čak 8 igrača? Legenda kluba tvrdi da su velike zvijezde i prvotimci na izlaznim vratima

Image
Foto: Profimedia

Njemački prvak mogao bi biti jako zaposlen u ljetnom prijelaznom roku

6.6.2023.
10:58
Profimedia
VOYO logo

Bayern je navikao biti dominanta sila, ne samo u Njemačkoj, nego i u Europi. Međutim, ove sezone su bili vrlo blizu da prvi put nakon sezone 2010./2011. završe sezonu bez trofeja. Manchester City se poigrao s njima u Ligi prvaka, Freiburg ih je senzacionalno izbacio iz kupa, a Bundesligu su osvojili tek u posljednjem kolu, nakon što je Borrussia to propustila napraviti pred svojim navijačima.

Image
KREĆE ALL-IN? /

Hajduk dogovorio prvi transfer ovog ljeta, u pitanju je milijunski iznos

Image
KREĆE ALL-IN? /

Hajduk dogovorio prvi transfer ovog ljeta, u pitanju je milijunski iznos

Kriza, na koju u Bayernu nikako nisu navikli, upalila je mnoge alarme u bavarskom divu. Prva 'žrtva' bio je Julian Nagelsmann koji je, na iznenađenje cijelog nogometnog svijeta, dobio otkaz u ključnom dijelu sezone. Nakon što ni Thomas Tuchel nije oduševio, iduće dvije 'žrtve' velike krize njemačkog velikana bile su bivše legende kluba Hasan Salihamidžić i Oliver Kahn koji su obnašali dužnosti sportskog direktora i predsjednika kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, Lothar Mattheus, još jedna legenda kluba čija riječ uvijek ima 'težinu' u Njemačkoj, tvrdi da Bayern tek očekuje velika čistka. Nakon što su se riješili nekih zaposlenika, sada je red došao i na igrače.

"Većinu nogometaša koji su trenutačno u momčadi doveo je Julian Nagelsmann koji je imao podršku Hasana Salihamidžića i Olivera Kahna. Ali, sada je stiglo Tuchelovo doba i pitanje što on želi. Ova momčad je solidna, ali drugu godinu zaredom daleko je od naslova u Ligi prvaka i sigurno je da će biti promjena. U ovom trenutku imamo dvojicu vratara previše, iako sam siguran da će Sommer, ako bude htio, otići jer želi minutažu. Sada kada se Manuel Neuer skoro vratio, također mislim da za Alexandera Nübela nema budućnosti u Münchenu", rekao je bivši nogometaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuski braniči Benjamin Pavard i Lucas Hernandez javno su rekli kako žele novi izazov u karijeri te će vrlo vjerojatno iduće sezone braniti boje nekog drugog kluba, Daley Blind već je bivši, a u kontekstu odlaska spominju se bar još četvorica igrača: Alphonso Davies, Sadio Mane, Leroy Sane i Serge Gnabry.

Kako god da se završi ovaj ljetni prijelazni rok, od iduće sezone trebali bi gledati potpuno drugačiji Bayern od onog kakav je bio ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo