BAYERN IMA NOVOG TRENERA, NAJSKUPLJEG U POVIJESTI NOGOMETA: / Ugledani njemački medij objavio senzacionalne vijesti

Image

Trenutno rekord drži Portugalac Andre Villas-Boas za kojega je Chelsea 2011. godine platio Portu 15 milijuna eura

26.4.2021.
14:08
VOYO logo

Julian Nagelsmann novi je trener Bayerna, objavio je ugledni njemački list Bild. Nekadašnji trener Hoffenheima i Leipziga navodno se dogovorio sve s bavarskim klubom i preuzet će ga sljedećeg ljeta. Hansi Flick će otići s klupe Bayerna na kraju sezone i vjerojatno preuzeti njemačku reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najskuplji trener u povijesti

Prošlog tjedna su njemački mediji objavili da su u Leipzigu svjesni toga da im Bayern želi preoteti trenera te da su zbog toga postavili odštetu za Nagelsmanna, koja je navodno iznosila između 15 i 20 milijuna eura.

Njemački Sport1 objavio je da Nagelsmann želi otići u Bayern i da je o tome već obavijestio svoj Leipzig, u kojemu ga očito ne žele tako lako pustiti jer su oni povećali svoje zahtjeve za odštetu. Prije manje od tjedan dana ona je iznosila 15-20 milijuna eura, a sada u Leipzigu traže 30 milijuna i pregovori između klubova su u tijeku, a pojavila se informacija da bi se Bayern i Leipzig mogli naći na 23 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako Bayern za Nagelsmanna stvarno plati tu odštetu, mladi Nijemac bi bio “najskuplji” trener u povijesti. Trenutno rekord drži Portugalac Andre Villas-Boas za kojega je Chelsea 2011. godine platio Portu 15 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo