PREGLED BUNDESLIGE / Bayern i Borussia vode 'mrtvu trku' tko će zabiti više, Beljo dva puta asistirao za Augsburg

Image
Foto: Profimedia

Na ljestvici Bayern ima 68 bodova, slijedi Borussia sa 67 i već je osigurala najmanje drugo mjesto.

13.5.2023.
21:23
Profimedia
VOYO logo

Borussia Dortmund je u dvoboju 32. kola njemačke Bundeslige na svom stadionu s 5-2 svaladala imenjaka iz Moenchengladbacha, te je ostala bod udaljena od lidera Bayerna, koji je danas s 6-0 svladao Schalke.

Image
GLEDA LI IZBORNIK DALIĆ OVO? /

Pogledajte gol Budimira u pobjedi Osasune: Samo je lagano dotaknuo loptu i prevario vratara

Image
GLEDA LI IZBORNIK DALIĆ OVO? /

Pogledajte gol Budimira u pobjedi Osasune: Samo je lagano dotaknuo loptu i prevario vratara

Pitanje pobjednika crno-žuti su riješili već u prvom poluvremenu, kada su četiri puta pogodili mrežu gostiju. Pogotke su postigli Donyell Malen (5), Jude Bellingham (18) i Sebastien Haller (20, 32), da bi u drugom poluvremenu gosti smanjili preko Ramyja Bensebianija, koji je u 75. minuti uspješno realizirao jedanaesterac, te Larsa Stindla u 85. minuti. Za konačnih 5-2 Giovanni Reyna pogodio je duboko u produžetku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bochum je kao domaćin svladao Augsburg 3-2, a Beljo je upisao dodavanje za oba gola gostiju. Prvo je u 29. minuti asistirao Meieru, a 85. minuti Yeoboahu. Augsburg još nije osigurao ostanak, 13. je s 34 boda, tri više od Bochuma, koji je 15. s 32 bodom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayernova šestica

Nogometaši minhenskog Bayerna pobijedili su na svom terenu Schalke s 6-0 u utakmici 32. kola njemačke Bundeslige, dok je Dion Drena Beljo bio dvostruki asistent u porazu Augsburga.

Bavarci su ogromnom pobjedom nad davljenikom Schalkeom povećali svoje vodstvo na ljestvici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelci za Bayern bili su Thomas Müller u 21., Joshua Kimmich iz jedanaesterca u 29., Serge Gnabry. u 50. i 66., Mathis Tel u 80. i Nusair Mazraoui u drugoj minuti sudačke nadoknade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juranoviću i Kramariću 90 minuta

Union Berlin je kod kuće pobijedio Eintracht s 4-2. Sheraldo Becker je bio junak dvoboja jer je zabio u 36. i 38.minuti, a još dvaput je asistirao. Strijelci za Union Berlin još bili su Kevin Behrens u petoj,te Aisa Laidouni u 80. minuti, dok su golove za Eintracht postigli Manuel Gulde u 56. i Vicenzo Grifo iz jedanaesterca u 70. minuti. Union Berlin je na trećem mjestu sa 59 bodova, a peti je Eintracht sa tri boda manje. Josip Juranović je odigrao cijeli susret za Union.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjedu je kod kuće upisao i Eintracht koji je svladao Mainz 3-0, golovima Daichija Kamade iz jedanaesterca u 18. minuti, Butea u 40. i Koloa Muanija u 59. minuti. Za domaće još ne igraju Kristijan Jakić i Hrvoje Smolčić.

Eintracht je osmi sa 16 bodova, a Mainz je deveti s bodom manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wolfsburg je bio bolji od Hoffenheima s 2-1, a Andrej Kramarić je odigrao cijeli susret za goste.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo