BASKIJA DONOSI SPAS: / Modrić krenuo Nadalovim stopama

Hrvatski nogometaš Luka Modrić po drugi se put ove sezone bori s teškom ozljedom koja će ga na dulje vrijeme izbaciti s travnjaka.

23.4.2015.
10:01
VOYO logo

Kao i kod prošle ozljede, Modrić i Real Madrid su se opet odlučili na istu taktiku. Dnevni list Marca tako piše da je hrvatski veznjak u utorak otputovao u baskijski glavni grad Vitoriju kod starog poznanika, dr. Mikela Sancheza u bolnicu San Jose.

Prošli je put Modrić tamo bio u studenome kada su mu tretmani matičnim stanicama pomogli u izbjegavanju operacije. Slične injekcije sada bi mu mogle pomoći u bržem oporavku i eventualnom stavljanju na raspolaganje treneru Carlu Ancelottiju i prije kraja sezone. Dr. Sanchez je, inače, ranije pomagao brojnim poznatim sportašima, uključujući i ponajboljeg svjetskog tenisača Rafaela Nadala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodajmo ovome da je hrvatski izbornik Niko Kovač u srijedu doputovao u Madrid gdje je gledao gradski derbi između Reala i Atletica u četvrtfinalu Lige prvaka. Novinari Sky Sportsa su ga pitali o prepucavanju između liječničkog stožera HNS-a i Reala oko toga tko je kriv za Modrićevu ozljedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da izrečene stvari nisu smjele izaći u javnost, trebale su ostati između nas. Sada moramo pustiti da se priča primiri, a najbitnije je da se Luka što prije oporavi", naglasio je Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo