Tako ti i treba! Bahata Barcelonina zvijezda mora na sud!

Iako se branič Barcelone i španjolske nogometne reprezentacije Gerard Pique pokušava držati pritajeno i ne pojavljivati se previše u medijima, to mu često baš i ne uspijeva.

16.10.2014.
9:09
VOYO logo

Međutim, najnovije Piqueovo pojavljivanje u medijima imalo je posve negativnu konotaciju. Španjolski mediji tako izvještavaju da se Barçinu zvijezdu tereti za građanski neposluh i iskazivanje nepoštovanja prema policiji.

Incidentna se situacija dogodila prošle nedjelje oko 2.30h u noći kada se Pique sa svojim bratom Marcom vozio prema casinu nakon utakmice s Luksemburgom. La Vanguardia izvještava da je policija zaustavila njihov automobil i kaznila Piqeovog brata zbog zabranjenog parkiranja na autobusnoj stanici na 15 minuta, ranije tijekom večeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barçinom stoperu nikako se nije svidio takav rasplet situacije i počeo se raspravljati s policajcima. "Ljubomorni ste jer sam slavan. Kažnjavate nas samo jer ste dekintirani i treba vam novac. Ova kazna ionako neće biti plaćena jer ću nazvati vašeg šefa i on će sve odbaciti", poručio je navodno ljutiti Pique.

Navodi se da su policajci uručili kaznu u ruke Piqueovom bratu, ali da ju slavni nogometaš potom uzeo iz njegovih ruku, poderao i bacio pod noge policajcima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čini se tako da će se Pique morati pojaviti pred prekršajnim sucem, a nakon svega se ispričao zbog incidenta putem Twittera: "Pretjerali su u puno toga, vezano uz ono što sam rekao, ali u svakom slučaju mi je žao. Pogriješio sam i neće se ponoviti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo