Iz tabora Furije objavljena 'bomba' o Luki Modriću!

'Modrić igra jako dobro. Barcelonin čovjek je na EURU isključivo kako bi ga uživo gledao.

16.6.2012.
14:53
VOYO logo

Paco Jimenez, pomoćnik španjolskog izbornika Vicentea del Bosquea, na konferenciji za novinare sve je iznenadio otkrivši da Barcelona prati hrvatskog reprezentativca Luku Modrića. "On igra jako dobro. Barcelonin čovjek je na EURU isključivo kako bi ga uživo gledao. Znam da je bio i na utakmici Hrvatske i Italije, ali ne mogu vam otkriti njegovo ime", izjavio je Jimenez. Inače, Barcelona je u petak i službeno predstavila svog novog trenera Tita Vilanovu, a hoće li Luka biti prvo pojačanje Barce u njegovoj eri, tek ćemo vidjeti.

Engleski Daily Mail, pak, tvrdi da Manchester United prati mladog Barceloninog veznjaka Thiaga Alcantaru (21), ali i Modrića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tabloid dodaje da Crveni vragovi i dalje žele u svoje redove dovesti hrvatskog veznjaka, ali Thiago bi mogao biti "plan B" ukoliko Tottenham postavi preveliku odštetu za hrvatskog nogometaša. Thiago se unatoč velikom talentu teško probija do sastava pored Xavija i Cesca Fabregasa i to bi moglo presuditi u njegovoj eventualnoj odluci o napuštanju Camp Noua. United bi, navodi Daily Mail, mogao imati konkurenciju u Milanu koji je već pokazao interes za sina nekadašnjeg brazilskog reprezentativca Mazinha. Thiago bi, stoji u zaključku, koštao oko 21 milijun funti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo