BARCELONA ZA WILLIANA PONUDILA BOGATSTVO I MLADOG SUPERSTARA: / Svi su ostali iznenađeni Chelseajevim odgovorom

Image
Foto: AFP

Čini se da na Stamford Bridgeu ozbiljno misle kad kažu da nema prodaje

11.1.2019.
11:22
AFP
VOYO logo

Chelsea je odbio najnoviju Barceloninu ponudu za Williana, javlja Telegraph. Katalonci su ovog puta poslali ponudu koja bi mnoge izula iz cipela, ali Roman Abramovič očito nije bio impresioniran onim što mu je ponuđeno.

Naime, Barcelona je za Williana ponudila 38 milijuna funti i Malcoma, sjajnog krilnog napadača kojeg su prošlog ljeta doveli iz Bordeauxa. Willian je nedavno napunio 30 godina i ima još 18 mjeseci do kraja ugovora s Chelseajem, ali čini se da ga Plavci cijene još više od ove zbilja ozbiljne ponude.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redom odbijaju ponude

Barcelona je dovela Brazilca u jednom od najluđih transfera prošlog ljeta. Sve je bilo dogovoreno između Rome i Bordeauxa, Malcom je trebao krenuti na potpis ugovora s Rimljanima, a onda je iz Španjolske stigla bolja ponuda i mladi krilni napadač završio je na Camp Nou.

Kako piše Telegraph, Chelsea na Williana gleda kao na jednog od najvažnijih igrača svoje momčadi i odbija ga prodati. Cilj im je prodavati što manje i dodatno pojačati postojeći roster. Jednako tako su odbili sada već niz ponuda koje je Bayern uputio za Calluma Hudsona Odoija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo