BARCELONA TRAŽI NOVOG GOLGETERA: / Poznata je i lista od pet najvećih želja, na popisu je i jedan bivši Realovac

Image
Foto: AFP

U Kataloniji se odvije prilično prometan prijelazni rok, a ono pravo se tek očekuje

9.1.2019.
19:26
AFP
VOYO logo

Barcelona je bila poprilično aktivna u siječanjskom prijelaznom roku jer je u klub stigao Jeison Murillo, a jučer je potvrđeno da je sve dogovoreno i sa Jean-Clairom Todiboom koji kao slobodan igrač dolazi na kraju sezone.

Međutim, ono što iznenađuje mnoge jest činjenica da Barca još nikoga nije prodala, ali prema svemu sudeći samo je pitanje vremena kada će se to dogoditi. Denis Suarez nalazi se na korak od Arsenala, dok je na izlaznim vratima kluba i Munir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zamjena za centarfora

Ukoliko Munir napusti Barcu u siječanjskom prijelaznom roku onda će Luis Suarez ostati jedini klasični napadač u ekipi. Čelnici Barcelone su svjesni toga i već neko vrijeme pokušavaju pronaći napadača koji bi bio dostojna zamjena za Urugvajca.

Prema pisanju španjolskih medija na radaru katalonskog kluba nalazi se čak pet napadača. Oni pokušavaju dovesti barem jednog od njih, no bit će izuzetno teško jer klubovi baš i ne vole prodavati igrače u tijeku sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno, Barca već neko vrijeme prati Fernanda Llorentea, Kevina Gameira, Alvara Moratu, Krzysztofa Piateka i Timu Wernera. No, Mundo Deportivo prenosi da je najizglednije da dođe Llorente koji nije zadovoljan minutažom u Tottenhamu. Ipak, ni u Kataloniji se vjerovatno neće nešto previše naigrati pored Suareza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo