NAPETA ZAVRŠNICA / Barcelona se opet provukla u sudačkoj nadoknadi, a Rakitić igrač momčadi

Image
Foto: profimedia

Budimir došao do šest pogodaka u LaLigi ove sezone, što je gotovo polovica Osasuninih golova

4.11.2023.
23:48
profimedia
VOYO logo

Nogometaši Barcelone ostvarili su vrijednu pobjedu na gostovanju kod Real Sociedada, a do nje su stigli pogotkom u zadnjoj minuti sučevog dodatka i tako na ljestvici preskočili madridski Atletico.

Image
IZNENAĐENJE! /

Talijanski prvoligaš upisao prvu pobjedu nakon 11.kola: Kriza Milana i dalje traje, niz poraza se nastavio

Image
IZNENAĐENJE! /

Talijanski prvoligaš upisao prvu pobjedu nakon 11.kola: Kriza Milana i dalje traje, niz poraza se nastavio

Osmu prvenstvenu pobjedu Kataloncima je donio Ronald Araujo u četvrtoj minuti sučevog dodatka, nakon ubačaja Ilkaya Gundogana. Suci na terenu su označili da je golu prethodilo zaleđe, ali je VAR tehnologijom ustanovljeno da je Araujo u trenutku upućivanja lopte bio u dopuštenom položaju u odnosu na suparničke igrače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona sada ima 27 bodova i nalazi se na trećem mjestu, jedan bod iza Real Madrida koji ima utakmicu manje, te četiri boda iza senzacije španjolskog prvenstva, vodeće Girone. 

Celta i Sevilla osvojili su po bod u pretposljednjem dvoboju 12. kola odigravši u Vigu 1-1. Celtu je u vodstvo doveo Carl Starfelt u 22. minuti. Domaća momčad je od 65. minute ostala s igračem manje, jer je Renato Tapia zaradio drugi žuti karton. Brojčanu prednost Sevilla je iskoristila u 84. minuti, kad je Youssef En Nesyri postigao pogodak za 1-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kraj dvoboja je obilježio glavni sudac Alejandro Hernandez koji je duboko u dodanom vremenu dosudio kazneni udarac za Celtu, da bi ga nakon dugotrajnog pregledavanja snimke poništio, što je razbjesnilo domaće nogometaše.

Ivan Rakitić je odigrao cijelu utakmicu za Sevillu i bio jedan od najboljih igrača gostujućeg sastava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obje momčadi su zadržale svoje prijašnje pozicije na ljestvici: Sevilla je s 11 bodova na 14. mjestu, a Celta je 18. sa sedam bodova.

Betis je na svom Benito Villamarinu u Sevilli svladao Mallorcu s 2-0. Willian Jose bio je strijelac prvog pogotka za domaću momčad u 7. minuti, a gol za 2-0 postigao je Ayoze Perez u 65. minuti. Mallorca je cijelo drugo poluvrijeme odigrala s igračem manje, jer je na kraju prvog dijela Omar Mascarell isključen zbog drugog žutog kartona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Betis je petom prvenstvenom pobjedom privremeno skočio na peto mjesto ljestvice s 20 bodova, dok je Mallorca ostala na devet bodova i drži 16. poziciju.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo