BARCELONA KREĆE U RAT: / Nakon ovoga je sigurno čeka nova teška kazna

Image
Foto: AFP

Aktualni europski prvak Barcelona odlučio je pokrenuti rat protiv Europske nogometne federacije (UEFA) unatoč novoj novčanoj kazni koju će zasigurno dobiti.

30.10.2015.
13:14
AFP
VOYO logo

U Barceloni su šokirani jer ih je UEFA dvaput posljednjih mjeseci kaznila zbog toga što su na tribinama bile zastave koje pozivaju na neovisnost Katalonije. Prva je sankcija je uslijedila nakon prošlosezonskog finala Lige prvaka protiv Juventusa, a druga poslije nedavne utakmice protiv Bayer Leverkusena.

Transparenti iznad golova

U slavnom klubu su se sada zainatili i na utakmici protiv BATE Borisova sljedeći tjedan će podijeliti svojim navijačima 20.000 zastava za neovisnost koje je Katalonski parlament proglasio legalnim i nenasilnim simbolima. Iznad golova će stajati i dva velika transparenta s porukama "Poštujte katalonske simbole" i "Sloboda izražavanja".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim toga, u klubu najavljuju i mogućnost žalbe Sportskom arbitražnom sudu u Lausannei i Europskom sudu za ljudska prava u Strasbourgu. Od njih će tražiti da UEFA-i naredi dopuštanje spornih zastava na tribinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo