KRIMINALNA POSLOVNA ODLUKA / Barcelona konačno prodala svoj najveći promašaj u povijesti. Evo koliko su novca zaista izgubili na njemu

Image
Foto: Profimedia

Barcelona ga je u ljeto 2019. godine platila suludih 120 milijuna eura i dala mu plaću od oko 35 milijuna eura godišnje

7.10.2022.
23:22
Profimedia
VOYO logo

Jedan od najuglednijih stručnjaka za transfere, Fabrizio Romano, objavio je na svom Twitteru kako će Barcelona prodati francuskog ofenzivca Antoinea Griezmanna.

Griezmann je trenutno na posudbi u Atletico Madridu i oni će ga konačno otkupiti od Katalonaca, a odšteta bi trebala biti negdje oko 20 milijuna eura i još poneki milijun kroz bonuse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuz koji je prije četiri godine, kao igrač Atletico Madrida, bio u najužem izboru za osvajanje Zlatne lopte, slovi za možda i najgori transfer-promašaj u povijesti Barcelone, a možda i uopće s obzirom na to koliko je plaćen, kakva su očekivanja od njega bila, koliku je plaću imao i koliko je dao klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izgubili suludo puno novca

Barcelona ga je u ljeto 2019. godine platila suludih 120 milijuna eura i dala mu plaću od oko 35 milijuna eura godišnje. Sve skupa su Katalonci na njega potrošili oko 200 milijuna eura i bilo bi to puno više da ga još prošle sezone nisu posudili Atleticu koji je preuzeo obveze.

Griezmann se nikako nije uspio snaći u Barceloni, ponajprije jer je igrao na poziciji koju igra Lionel Messi i njih dvojica nikako nisu bili kompatibilni. Griezmann je dao 35 golova u 102 utakmice, što i nije potpuno loše ovako na prvu, ali velimo, treba uzeti u obzir sve parametre i fakt da je čovjek u gotovo svim važnim utakmicama bio beskoristan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo