Pojačanja na Camp Nou / Barca se 'naoružava': Mlada zvijezda PSG-a bit će konkurencija Rakitiću, stiže i novi stoper

Image
Foto: EXPA/PIXSELL

Gubitkom najboljeg stopera Samuela Umtitija, ali i Nelsona Semeda te Sergija Robeta, Barcina obrana postala je dosta propusna

19.12.2018.
16:20
EXPA/PIXSELL
VOYO logo

Sve je izvjesnije da će Barcelona na vrhu ljestvice španjolske La Lige dočekati Božić. No, ne baš s tolikom bodovnom prednošću na kakvu smo navikli.

Ipak, Real Madrid je bez Cristiana Ronalda i s novim trenerom na klupi utonuo u rezultatsku krizu, tako da su glavni Barcini konkurenti, bar zasad, Sevilla i Atletico Madrid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gubitkom najboljeg stopera Samuela Umtitija, ali i Nelsona Semeda te Sergija Roberta, Barcina obrana postala je dosta propusna te su prisiljeni ove zime potražiti bar jednog kvalitetnog braniča. 

A španjolski mediji tvrde da su ga našli u Kolumbijcu Jelsonu Murillu. Murillo je igrač Valencije koji je trenutno na posudbi u Interu i trebao bi biti (bar privremeno) rješenje za šupljikavu Barceloninu obranu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, ne misle se Katalonci zaustaviti samo na tome. Žele osnažiti i svoju veznu liniju, a pojačanje vide u mladoj PSG-ovoj zvijezdi Adrienu Rabiotu. Dvadesettrogodišnjak je, kako su se raspisali španjolski mediji, odbio obnoviti ugovor sa francuskim klubom te će se na ljeto pridružiti Barceloni.

Rabiot igra na poziciji centralnog ili zadnjeg veznog, a vjerojatno će tamo praviti konkurenciju našem Ivanu Rakitiću

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo