BARCA OTVARA PREGOVORE S PSG-OM? / Katalonci postavili uvjet Brazilcu, otkriveno što Neymar mora prvo napraviti da bi mu se ostvario san

Image
Foto: AFP, LLUIS GENE

Brazilac žali što je prije dvije godina povukao nepromišljen potez

24.6.2019.
11:57
AFP, LLUIS GENE
VOYO logo

Barcelona je kontaktirala PSG kao bi se raspitala o mogućem povratku Neymara na Camp Nou. Objavio je to u nedjelju francuski Telefoot, čime se nadovezao na ono o čemu je pisao katalonski Sport.

Oni su, pak, nadodali da je Neymar već donio odluku o svojoj budućnosti i tome je obavijestio vodstvo PSG-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kontakt uspostavljen

"Barca je potom stupila u kontakt s francuskim prvakom, a razgovori između dvije strane uskoro bi se trebali intenzivirati“, pišu.

Pitanje je samo na koji će način Katalonci isplatiti odštetu za najskupljeg igrača u povijesti. 222 milijuna eura koje su dobili davno su potrošeni na Dembelea i Coutinha. Nagađa se da su sada spremni žrtvovati jednog od njih dvojice i još ponekog igrača plus 100 milijuna eura kako bi vratili Brazilca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Profimedia, AFP

U međuvremenu, Sport je objavio da je Neymar odlučio napraviti sve što je u njegovoj moći da bi se vratio na Camp Nou. Ističu da je spreman javno priznati da je napravio pogrešku prije dvije godine kada je otišao iz Barce.

Žao mu zbog svega

"Kaje se zbog cijele avanture oko PSG-a i svjestan je da ga je zaslijepio novac i šansa da bude na čelu projekta radije nego da bude dio Messijevog. Međutim, istina je da je vrijednost Neymarovih dionica u padu otkako je Španjolsku zamijenio Francuskom", pišu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neuspjeh PSG-a u Ligi prvaka, ali činjenica da klub nije globalno utjecajan poput Barce, oslabilo je njegov marketinški potencijal. Zbog svega toga sada javno mora priznati pogrešku i otvoriti si vrata povratka kući.

Ali, kako se čini spreman je sve napraviti, pa i dodatno naštetiti svojoj reputaciji, kako bi ostavio san.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo