stvara se mega-momčad / Barca 'krade' i drugo Ajaxovo čudo od djeteta: 'Klubovi su u sjajnim odnosima, neće biti problema'

Image
Foto: Elmar Kremser/DPA/PIXSELL

Nizozemci tvrde kako je zbog sjajnih odnosa Ajaxa i Barcelone transfer de Ligta na Nou Camp već praktički riješena stvar

31.3.2019.
18:15
Elmar Kremser/DPA/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što je već upecala jedno čudo od djeteta iz Nizozemske u liku Ajaxova veznjaka Frenkieja de Jonga, Barcelona bi mogla dovesti i njegovog suigrača te još jednog od najtraženijih mladih nogometnih talenata u Europi. 

Podsjetimo, Barcelona je na zimu dogovorila prelazak Frenkieja de Jonga u svoje redove za 67,5 milijuna eura, a 21-godišnjak će na Camp Nou stići u srpnju ove godine. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A prema pisanju nizozemskih medija, točnije Sport for De Telegrafa, vrlo je izgledno da će istim putem poći i 19-godišnji stoper Matthijs de Ligt. 

"Ajax je Barceloni jasno poručio da im za de Ligta neće morati isplatiti odštetu kao što bi morali ostali klubovi. Veza između dva kluba je sjajna i za očekivati je da Ajax neće Barceloni praviti previše problema oko ovog transfera", piše novinar spomenutog lista Valentijn Driessen u svojoj tjednoj kolumni. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od ostalih zainteresiranih kandidata, kojih zaista ima pregršt, Nizozemci najveće šanse daju Juventusu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo