BARCA GA HTJELA, REAL SVE DOGOVORIO: /

Za 15 milijuna eura stiže Modrićev nasljednik, Luka odlazi u redove velikana?

Image
Foto: AFP

River Plate mijenja Santigao Bernabeuom

6.11.2018.
13:57
AFP
VOYO logo

Real Madrid pobjednik je 'utrke' za uslugama Exequiela Palaciosa te bi 20-godišnji veznjak River Platea i povremeni argentinski nogometni reprezentativac u klub sa Santiago Bernabeua treba stići sljedeće godine.

Javljaju to španjolski mediji podsjećajući da je mladić bio želja i čelnika Barcelone i Atletica te da su Real i argentinski klub 'zaratili' nakon što je Riverov predsjednik Rodolfo D'Onofrio optužio madridski klub za nepoštovanje u nastojanjima da prebace k sebi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Debitirao kao 16-godišnjak

Odštetna klauzula u ugovoru igrača koji je za Argentinu nastupio u prijateljskim ogledima protiv Gvatemale i Kolumbije iznosila je 15 milijuna eura (oko 111,5 milijuna kuna), a ugovor s novim poslodavcem potpisat će na pet godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Palacios je za River debitirao kao 16-godišnjak.

Modrić prema Juveu

Sve ovo treba staviti u kontekst mogućeg odlaska Luke Modrića iz kluba. Navodno je sam nogometaš kroz ljetne mjesece iskazivao sklonost toj ideji, a činjenica je da ove sezone ne blista za 'kraljevski klub'. No, Modrić je kvaliteta koju prepoznaju mnogi i zainteresiranih za njegove usluge ima. Među njima je, javlja Don Balon, i talijanski prvak Juventus koji želi ponovno spojiti Cristiana Ronalda i bivšeg suigrača koji ga je hranio loptama.

U istom kontekstu odlaska prema Juventusu izvor spominje još dva Modriću dobro poznata lica - Zinedinea Zidanea i Marcela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo