BARCA DONIJELA KONAČNU ODLUKU OKO RAKITIĆA: /

Vatreni doživio neugodnost na Camp Nou: 'Hrvat je svjestan što ga čeka'

Image
Foto: Profimedia

Vatreni je lani bio na korak do Juventusa

9.3.2020.
10:51
Profimedia
VOYO logo

Barcelona je 'otpustila' Rakitića, piše Marca ovog ponedjeljka. Iza IvanaRakitić u svakom pogledu nije dobra sezona. Izgubio je mjesto u početnom sastavu, a i svjestan je da nije u budućim planovima kluba, a što je najgore njegov se vlastiti stav okrenuo protiv njega, dodaju.

"Bivši igrač Seville ispraćen je s travnjaka glasnim zvižducima Cam Noua kada ga je trene odlučio izvaditi iz igre protiv Real Sociedada. S druge strane navijači su glasno pozdravili Vidala, koji je ulazio umjesto njega", navode Španjolci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom podsjećaju da je Vatrenom ove sezone dramatično pala minutaža te da je postao žrtva dolaska Frenkejade Jonga i činjenice da je vezni red Barce prenatrpan.

Image
Foto: Profimedia

single club/league/player publications/services.

Ivan Rakitic of FC Barcelona looks ahead FC Barcelona v SD Eibar, La Liga football match, Football, Camp Nou, Spain - 22 Feb 2020, Image: 500581115, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists (outside the EU), club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images (+15 in extra time). No use to emulate moving images. No use in betting, games or, Model Release: no, Credit line: Bagu Blanco/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Ljetos je znao da trener ne računa na njega, ali je ostao. U siječnju je također odlučio ostati, iako se situacija nije promijenila. Dolaskom Quiquea Setiéna nije počeo igrati više. Od 12 utakmica u svim natjecanjima započeo je njih sedam. Protiv Sociedada prošle subote igrao je od prve minute, ali nije puno toga napravio, a navijači su svoje frustracije ispraznili upravo na njemu te su ga glasno izviždali u 73. minuti kada je izlazio iz igre. Rakitićev ugovor istječe 2021., ali sve govori da bi do rastanka moglo doći ovog ljeta. Barca bi sada mogla zaraditi na njemu, a jasno je da iduće godine ne bi igrao. Ponude se čekaju, a Barca ga je već otpustila", završava Marcin tekst.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo