NAVIJAČI PLANIRALI INCIDENT NA POLJUDU? / Policija objavila koliko ih je privedeno i što su pronašli na stadionu

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Tijekom čitavog dana poduzimali su mjere i radnje u cilju prevencije protupravnih ponašanja, te su intenzivno opservirali centar grada i mjesta gdje su se okupljali navijači

11.10.2019.
7:39
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija pokazala je svu svoju raskoš u poljudskom okršaju s Mađarima. Momčad Zlatka Dalića od samog je početka dominirala nad gostujućom momčadi koja nam je u Budimpešti zadala velike probleme.

Vatreni su, nošeni sjajnom publikom na tribinama, odradili sve na najbolji način. Incidenata nije bilo, bar onih koji su se mogli vidjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PLUSEVI I MINUSI POLJUDSKE RAPSODIJE: /

Sjajna predstava Dalićevog 'vojnika' prošla je ispod radara

Image
PLUSEVI I MINUSI POLJUDSKE RAPSODIJE: /

Sjajna predstava Dalićevog 'vojnika' prošla je ispod radara

Ipak je stroga policijska stega na Poljudu urodila plodom jer su službenici zaplijenili osam komada "različitih vrsti pirotehničkih sredstava". Također, policija je uhitila 85 osoba tijekom dana, a 49 tih osoba strani su državljani. Policijsko priopćenje pročitajte u cijelosti:

Nitko nije ozljeđen

"U odnosu na održano javno okupljanje, međunarodnu nogometnu utakmicu nogometnih reprezentacija između Hrvatske i Mađarske prije, za vrijeme i nakon održavanja javnog okupljanja nisu zabilježeni značajniji negativni sigurnosni događaji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pregledom stadiona pronađeno je 8 komada različitih vrsti pirotehničkih sredstava.

Do ovog trenutka, na području Grada Splita, kao i na stadionu za vrijeme održavanja javnog okupljanja, nisu zabilježeni značajniji sigurnosno negativni događaji, oštećenja imovine, kao ni ozljeđivanje osoba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Policijski službenici su tijekom čitavog dana poduzimali mjere i radnje u cilju prevencije protupravnih ponašanja, te su intenzivno opservirali centar grada i mjesta gdje su se okupljali navijači. Policijski službenici su osiguravali mjesta okupljanja gostujućih navijača, posebno “fan zonu“ od kuda su gostujući navijači uz pratnju policije dopraćeni na stadion bez bilježenja značajnijih incidenata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas tijekom dana ukupno je privedeno 85 osoba, od čega 36 hrvatskih državljana i 49 stranih državljana uglavnom zbog prekršaja iz Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima i Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira", stoji u priopćenju PU Splitsko-dalmatinske.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo