BAHATA ZVIJEZDA: / Ljutiti Cristiano Ronaldo napustio 'presicu'

Image
Foto: AFP

Nogometaši Real Madrida u srijedu će protiv Rome odigrati prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka. Večer uoči dvoboja na Olimpicu na konferenciji za novinare u Rimu se pojavio Cristiano Ronaldo.

16.2.2016.
19:37
AFP
VOYO logo

Najveća Relaova zvijezda strpljivo je odgovarala na sva novinarska pitanja, ali samo do jednog trenutka. Kad je kao tema iskrnusla njegova ovosezonska forma, Ronaldo nije dobro reagirao. Iako je ove sezone u postigao 32 pogotka u svim natjecanjima i asistirao za još 11, dio je novinara sugerirao da je Portugalac u silaznoj putanji.

"Tko je zabio više od mene?"

"Nadam se da ću s ovakvom lošom formom nastaviti do kraja sezone. Igram svaku utakmicu i povremeno zabijem. Otkad sam došao u Španjolsku, tko je zabio više golova na gostovanjima od mene? Nema odgovora? U redu. Hvala vam svima", istaknuo je Ronaldo i napustio 'presicu'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije toga mu je sletjelo pitanje i o velikom rivalu Lionelu Messiju i njegovom neobičnom jedanaestercu u nedjeljnoj pobjedi Barcelone protiv Celte. Messi je, podsjećamo, lagano gurnuo loptu Luisu Suarezu koji je svladao gostujućeg golmana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
GENIJALAN POTEZ: /

Evo tko je sve zabijao iz penala poput Messija i Suareza

Image
GENIJALAN POTEZ: /

Evo tko je sve zabijao iz penala poput Messija i Suareza

"Znam zašto je to Messi napravio"

"Bit ću kratak. Znam zašto je Messi to napravio, ali interpretaciju ću ostaviti vama", rekao je Ronaldo.

Na pitanje je li problem što s partnerima iz napada Karimom Benzemom i Garethom Baleom nije u posebno dobrim odnosima izvan terena, Portugalac je odgovorio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad sam igrao u Manchester Unitedu, sa Scholesom, Giggsom i Ferdinandom sam bio samo na 'dobro jutro' i 'laku noć'. Ali na terenu smo se odlično slagali. Zagrljaji i poljupci ne znače ništa."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo