'Ispričavam se svima, htio sam pojesti travu od muke'

'Ušao sam preemotivno u utakmicu, zato sam i napravio tu pogrešku. Htio sam pojesti travu od muke, samo da se bar malo iskupim. Ovo utakmica je bila slika moje karijere.

22.8.2012.
23:09
VOYO logo

"Najbolje je kad se dobije bez primljenog gola, ali svaka pobjeda je vrijedna. Dobro smo otvorili utakmicu. Zabili gol, imali prečku, šanse Čopa...I onda se dogodi 'blef gol', našem najboljem igraču. Nakon primljenog gola bili smo u rupi, oni su dobro se postavili. Čekali su nas, čekali su našu nervozu, ali nisu je dočekali", komentirao je Dinamov trener Ante Čačić nakon utakmice.

Nije propustio istaknuti svoj niz na klupi hrvatskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je naša osma uzastopna pobjeda, 29. utakmica bez poraza. Nadam se i da ćemo u Ligu prvaka uči bez poraza. Tamo sigurno nećemo čuvati rezultat. Mariboru je dovoljno 1:0, ali bit će veliki pritisak na njima. Morat će nam ostaviti dosta prostora, a ja se ne sjećam kada mi nismo zabili gol", završio je Dinamov trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Duje Čop je bio kratak: "Bilo je dosta teško igrati, oni su dobra momčad. Radili su nam probleme. Mi smo bili za nijansu bolji, ali moramo dobiti Maribor i u uzvratu."

"Ispričavam se svima zbog autogola. Bila je to moja nesmotrenost. U velikoj želja da dođem do lopte samo sam zeznuo Kelavu. Imamo prednost pred uzvrat, ali nije dobro kad se primi gol. Bit ćemo ozbiljniji u uzvratu", poručio je Dinamov kapetan Milan Badelj nakon utakmice i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ušao sam preemotivno u utakmicu, zato sam napravio tu pogrešku. Htio sam pojesti travu od muke, samo da se bar malo iskupim. Ovo utakmica je bila slika moje karijere. Od odličnih stvari do gafova i na kraju opet izvlačenje. Nisam mislima u HSV-u, napravit ću sve da uđemo u Ligu prvaka. Moje srce ostaje na Maksimiru..."

Malaga - Panathinaikos 2-0 (Demichelis 17, Eliseu 34) BATE Borisov - Hapoel Ironi Kiryat Shmona 2-0 (Rodionov 29, 78) AEL Limassol - Anderlecht 2-1 (Junior 34, Miguel 73 / Mbokani 62) Sporting Braga - Udinese 1-1 (Ismaily 68 / Basta 23)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo