VIDEO: / Objavljena neugodna poruka za Zdravka Mamića

Zdravko Mamić je s vodstvom Dinama uoči nastavka prvenstva odlučio navijačima pružiti ruku pomirenja, no Bad Blue Boysi su mu videom poručili da od toga neće biti ništa.

7.2.2014.
8:28
VOYO logo

U Dinamu su cijelo vrijeme svjesni da je izostanak pravog huka s tribina veliki hendikep za momčad te na sve moguće načine mole navijače da zakopaju ratnu sjekiru i da svojim navijanjem počnu nositi momčad.

U Maksimiru su zbog tog cilja zaposlili i časnika za navijače Marka Kužea, sina legendarnog i nedavno preminulog trenera Josipa, no BBB-i su odgovorili kako ne trebaju časnika za navijače, već častan klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uoči utakmice u Puli, podsjetimo, u Maksimiru su se postrojili svi igrači Dinama koji su molili navijače za pomoć, dok je direktor Tomislav Svetina poručio:

//www.youtube.com/embed/7bVl6bY6nxM

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Situacija koja traje već neko vrijeme, dualitet kluba i jezgre najvatrenijih navijača je nešto što želimo promijeniti, a mislim da postoji dobra volja i s druge strane. Upravo iz tog razloga koristim ovu priliku da još jednom pozovem sve navijače, ne samo Bad Blue Boyse koji nose taj pozitivan impuls, nego sve koji vole Dinamo. Svjesni smo što takva podrška može značiti kada je ona potrebna momčadi. Ovaj grad, klub i momčad to zaslužuju."

Bad Blue Boysi su na posljednja zbivanja i poziv na primirje odgovorili videom 'Borba se nastavlja', kojim jasno poručuju da nisu spremni na nikakve kompromise.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo