Bad Blue Boys i Futsal Dinamo spremaju novi spektakl

MNK Futsal Dinamo nastavlja svoju ovogodišnju priču iz snova u 2. HMNL sjever, a ovoga puta imaju pravi izazov.

11.11.2014.
15:21
VOYO logo

Navijačka grupa Bad Blue Boys, i MNK Futsal Dinamo nastavljaju "furati" svoju navijačku priču, koja je eruptirala u pravu pozitivnu navijačku groznicu u Zagrebu. Nakon pet odigranih utakmica Futsal Dinama (četiri u prvenstvu i jednu prijateljsku na Šalati), možemo slobodno konstatirati kako je Futsal Dinamo gledaniji od Dinama iz Maksimira, barem ako su prvenstvene utakmice u pitanju. Pozitivna atmosfera, dobar nogomet, konstantno puna dvorana, poznata nogometna imena poput Tome Šokote i Antonija Franje drže ovu priču itekako na površini. Ne da drže ovu priču, nego, ona je hit u gradu. A taj hit u petak ima i svoj nastavak. U dvorani Sutinska vrela u Podsusedu Futsal Dinamo će snage odmjeriti s jednim od glavnih konkurenata u ligi, s momčadi Agram Extreme. Biti će to pravi izazov za BBB i njihov klub.

//www.youtube.com/embed/Cflc3Ql1N_I

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U slučaju slavlja Futsal Dinamo bi napravio veliki korak prema vrhu, i time bi poslao poruku drugoligaškom društvu u regiji sjever, kako ove sezone ozbiljno konkuriraju za prvo mjesto. Iako, svojim rezultatima su to već i sada dokazali (tri pobjede i remi).

"Imperativ pobjede je i dalje prisutan, posebice u sljedeće dvije utakmice. U petak ćemo, uvjeren sam uz fanatičnu podršku s tribina, nastaviti ovaj pobjednički niz, iako moram naglasiti da igramo protiv izrazito neugodnog i vrlo kvalitetnog protivnika. Navijači koji su nam dosad na domaćim utakmicama pružali bezrezervnu podršku i time nam bili konstantan vjetar u leđa, mogu očekivati naš maksimum. Uz njihovu pomoć možemo osvojiti sva tri boda s kojima bismo napravili veliki korak ka samom vrhu“, izjavio je igrač Futsal Dinama Antonio Franja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ulaznice za ovu utakmicu po cijeni od 20 kuna dostupne su u Klubu navijača Dinama BBB u Ilici 37, svakim danom od 10 do 20h. Tamo se možete i učlaniti te na poklon dobiti majicu "Ponosni član“. Ulaznice će se moći nabaviti i na dan utakmice, ali savjet je da požurite zbog i ovoga puta velikog interesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo