AUTSAJDERI POKVARILI BAYERNU DAN: / Srušili Bavarce i odgodili im proslavu naslova, svi bruje o strašnom Neuerovom kiksu

Image

Njemački prvak morat će malo pričekati da osigura novi naslov prvaka

24.4.2021.
17:24
VOYO logo

U utakmici 31. kola Bundeslige Mainz je iznenadio Bayern i pokvario mu priliku da već ovu subotu osiguraju Naslov prvaka.

Image
KRAMARIĆ ZABIO ZA HOFFENHEIM: /

Vatreni se majstorski riješio čuvara i ostavio vratara nemoćnim, evo snimke

Image
KRAMARIĆ ZABIO ZA HOFFENHEIM: /

Vatreni se majstorski riješio čuvara i ostavio vratara nemoćnim, evo snimke

Bavarce je šokirao Burkardt golom već u trećoj minuti nakon velike pogreške vratara Manuela Neuera. Golu je kumovala i ne baš najbolja reakcija Bayernove obrane. Ovdje pogledajte Neuerov kiks kod prvog gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Točku na 'i' stavio je Robin Quaison u 37. minuti susreta. Podigao se visoko kako bi pokupio centaršut iz slobodnog udarca koji je izveo Philipp Mwene. Poslao je loptu glavom, iz peterca, u desne rašlje i potvrdio pobjedu Mainza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern je tek u 95. minuti uspio smanjiti na 2:1 golom RobertaLewandowskog. RB Leipzig je prvi pratitelj s deset bodova manje, a RB svoj meč igra sutra.

Gol Kramarića

Andrej Kramarić je bio strijelac za Hoffenheim koji je odigrao 1-1 na gostovanju u Freiburgu. Hrvatski reprezentativac je u 40. minuti glavom postigao pogodak za vodstvo Hoffenheima, a u 81. minuti izjednačio je Grifo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Union je u Berlinu s 3-1 pobijedio Werder uz tri pogotka Finca Joela Pohjanpale (50, 53, 67) u kojima je veliku ulogu imao i hrvatski napadač Petar Musa, asistent za drugi i treći gol. Musa je u igru ušao na početku drugog poluvremena. Jedini pogodak za goste postigao je Gebre Selassie u 82. minuti. Werder je doživio sedmi uzastopni poraz i kompromitirao svoju poziciju u borbi za ostanak u Bundesligi.

Haaland briljirao

Wolfsburg je ugostio Borussiju Dortmund i doživio treći poraz u posljednje četiri utakmice, a za to se pobrinuo ErlingHaaland. Prvi od svoja dva pogotka postigao je u 12. minuti, a za konačnih 2-0 u 68. minuti. Hrvatski reprezentativac Josip Brekalo igrao je od 65. minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern (71) je ostao na deset bodova prednosti pred RB Leipzigom (61), a treći je Wolfsburg (57) sa 14 bodova zaostatka. Četvri Eintracht (56) zaostaje 15 bodova, a u borbu za Ligu prvaka ponovno se uključila Borussia Dortmund sa 55 bodova.

U borbi za opstanak najugroženija je predzadnja Hertha s 26 bodova, ali i tri utakmice manje od gotovo svih konkurenata. Koeln se probio na 16. mjesto s 29 bodova, a po 30 imaju Werder i Arminia, koja ima utakmicu manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njemačka - 31. kolo

Freiburg - Hoffenheim 1-1 (Grifo 81 / Kramarić 40) Mainz - Bayern 2-1 (Burkardt 3, Quaison 37 / Lewandowski 90+5) Union B. - Werder 3-1 (Pohjanpalo 50, 53, 67 / G. Selassie 82) Wolfsburg - Borussia D. 0-2 (Haaland 12, 68) Bayer L. - Eintracht (sub, 18.30)

RB Leipzig - Stuttgart (ned, 15.30) Borussia M. - Arminia (ned, 18.00) Schalke - Hertha (odgođeno za 12.5.)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odigrano u petak: Augsburg - Koeln 2-3 (Gumny 54, Vargas 62 / Duda 8, 33, Kainz 23)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Standings provided by SofaScore LiveScore

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo