AUSTRIJANCI BIJESNI ZBOG VELIKOG SUDAČKOG PREVIDA: / 'Nevjerojatno, pet sudaca nije vidjelo usranu ruku'

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Škotski sudac Thomson razljutio je cijelu austrijsku javnost zbog svog sudačkog previda koji je poput dara s neba pao na Dinamova pleća.

25.8.2016.
9:44
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Sporna situacija pred Dinamovim golom dogodila se u 62. minuti pri vodstvu Austrijanaca 1-0. Wanderson je izveo skraćeni korner, a Hintereggerov udarac glavom blokirao je u kaznenom prostoru Sigali, ali rukom, no škotski sudac Thomson nije dosudio kazneni udarac za Salzburg. Publika se na Red Bull Areni digla na noge, protestirali su i igrači najbogatije austrijske momčadi, ali bez uspjeha.

Thomson je samo odmahnuo rukom i pustio igru. Ali sreća prati hrabre, Dinamo je ovaj put na svojoj strani imao božicu Fortunu, onu božicu koja je Modrima toliko puta do sada okretala leđa. Kako bilo, Austrijanci su itekako bijesni zbog tog sudačkog previda koji je, ruku na srce, usmjerio daljnji tijek ovog susreta. Pogledajte i sami kako je to izgledalo u videu ispod od 3:21.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mogu ja biti loš gubitnik, ali ovo je zaista nevjerojatno, jednostavno ne mogu naći prave riječi za ovo. Imali smo vodstvo i čisti penal, ali petorica sudaca na travnjaku nisu vidjela čisto igranje rukom. Trebali smo voditi 2:0, a na kraju smo ispali zbog us*ane ruke", pričao je u nevjerici branič Salzburga Christian Scwegler, prenosi njegove riječi austrijski Kronen Zeitung.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo