Pogledajte gol Mandžukića! Real je potpuno uništen

Atletico i Real odigrali su i peti derbi ove sezone, a Simeonova momčad je potpuno uništila Ronalda i društvo s 4:0. Posljednji gol zabio je Mario Mandžukić koji je odigrao odličnu utakmicu.

7.2.2015.
13:03
VOYO logo

Atletico je zapravo uništio derbi, jer gledali smo jednosmjernu utakmicu. Dvoboj kojeg nije bilo, jer je momčad Diega Simeonea potpuno posramila Real. Kraljevski klub je izgledao kao seoska momčad, potpuno obezglavljena na Vincente Calderonu.

Ronaldo i društvo nisu spojili tri dodavanja, svih 90 minuta igrali su bojažljivo i prestrašeno, nisu mogli u niti jednom segmentu igre parirati goropadnom Atleticu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.dailymotion.com/embed/video/x2gnkbu

Utakmica je zapravo već bila gotova do 20. minute. Prvo je Mandžukić spustio loptu na nogu Thiagu u 14. minuti za 1:0, da bi Saul tri minute kasnije škaricama bacio stadion u trans. Realu više nije bilo spasa. Griezmann je zabio i za 3:0, a sudac je poništio neopravdano gol zbog zaleđa, dok nije niti svirao čisti jedanaesterac za Atletico nakon što je Khedira rukom blokirao Godinov šut u kaznenom prostoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real se nije probudio niti u nastavku, Atleticova strast bila je previše za njih. Tika-taka crveno-bijelih stvorila je zicer Juanfranu kojeg je promašio, ali Griezmann s dva metra nije mogao fulati. Završio je odličnu akciju i nastavio muke realovaca u 66. minuti, dok je Mario Mandžukić zaključio veliku utakmicu taman u završnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fernando Torres je odlično ubacio, a Mandžo u svom stilu glavom zaključio noćnu moru svih Realovih navijača. Dugo već nismo vidjeli ovako obezglavljene Ronalda i društvo, oni se uopće na travnjaku nisu niti vidjeli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo