Pogledajte gol koji je šokirao Modrića i društvo!

Veliki madridski derbi između Atletica i Reala na Vicente Calderonu u sklopu 26. kola španjolskog nogometnog prvenstva završio je podjelom bodova 2-2.

2.3.2014.
18:26
VOYO logo

Poveo je Real već u 3. minuti preko Karima Benzeme nakon oštrog ubacivanja Angela di Marije s desne strane.

Benzema je ostao neometan u petercu i nije mu bilo teško pospremiti loptu u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodstvo Los blancosa potrajalo je do 28. minute kada je izjednačio Koke. Poslužio ga je Arda Turan, a ovaj je iskosa s desne strane s nekih 12-ak metara pronašao dalji donji kut vratiju Diega Lopeza.

Najljepši trenutak utakmice zbio se pred sam kraj prvog poluvremena, a strijelac za 2-1 vodstvo Atletica bio je Gabi Fernandez. Uzeo si je veznjak Atletica zalet i topovskim udarcem s nekih 35 metara iznenadio Lopeza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//rutube.ru/video/embed/6842916

Konačan je rezultat u u 82. minuti postavio Cristiano Ronaldo prizemnim udarcem iz okreta s nekih 12, 13 metara, a bio mu je to 23. ovosezonski ligaški gol u povratničkoj utakmici (u Primeri) po odsluženju kazne od tri utakmice suspenzije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka Modrić odigrao je za Real cijelu utakmicu i četiri minute prije kraja je bio u izglednoj prilici da Realu donese pobjedu, no njegov šut je otišao preko gola.

//www.youtube.com/embed/rwDbzf99kkw

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovakvim ishodom Real će ostati na vrhu i nakon ovog kola, a Barcelona mu se može približiti na samo bod zaostatka domaćom pobjedom protiv Almerije.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo