Stiže još jedna prijetnja za Luku Modrića vrijedna 30 milijuna eura

Španjolski doprvak Real Madrid blizu je realizacije transfera Asiera Illarramendija. Marca piše da bi 23-godišnji vezni nogometaš Real Sociedada mogao biti predstavljen sljedeći tjedan.

6.7.2013.
11:12
VOYO logo

Kraljevski klub će za igrača, koji je bio standardni član udarne postave španjolske reprezentacije na nedavnom Europskom U21 prvenstvu, platiti 30 milijuna eura, koliko iznosi odštetna klauzula u njegovom ugovoru.

Zasada se, piše Marca, dvije strane još nisu usuglasile oko načina isplate budući da bi Madriđani htjeli platiti spomenuti iznos u dvije ili tri rate, kao što su se dogovorili s Malagom oko Isca, dok Baski žele cijelu svotu odmah na svome računu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, realno je očekivati da će do transfera uskoro doći čime će biti ispunjena želja novog trenera Carla Ancelottija, koji je zajedno sa svojim pomoćnikom Zinedineom Zidaneom Illarramendija označio kao jednu od glavnih meta u aktualnom prijelaznom roku. Naš Luka Modrić će tako dobiti još jednog konkurenta u veznom redu, a španjolski mediji pišu da je Illarramendi, dugoročno gledano, predviđen za nasljednika Xabija Alonsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo