ARTEM MILEVSKI ZARAŽEN KORONAVIRUSOM: / Bivši igrač Hajduka testirao se nakon utakmice i nalazi su pokazali da je pozitivan

Image
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Najveći dio karijere proveo je igrajući za Dinamo Kijev

6.7.2020.
14:18
Ivana Ivanovic/PIXSELL
VOYO logo

Bivši napadač Hajduka Artem Milevski (35) ima koronavirus. Kako javlja portal football.24.ua on je bio pozitivan proteklog vikenda nakon susreta Smoleviči i njegovog Dinama iz Bresta.

Također, isti portal dodaje kako je u Dinamu iz Bresta je 15 zaraženih, a među njima je i deset igrača. Ovaj napadač igrao je za Hajduk jednu sezonu, 2014.-2015, nakon čega je prešao u Split, ali je ta taj klub skupio samo jedan nastup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrač kojeg su navijači splitskog kluba zvali Mile Splićanin miljama je daleko od dobre forme i atraktivnih nogometnih destinacija, što prvenstveno može zahvaliti svom nesportskom načinu života.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekadašnja velika nada ukrajinskog nogometa prije par godina je u razgovori za rusku televiziju Match TV progovorila o svojim financijskim problemima.

“Zarađivao sam dva milijuna eura u Dinamu iz Kijeva. Od svega toga ostalo mi je samo milijun eura. Sve sam ostalo potrošio. Na četiri automobila potrošio sam pola milijuna eura, a sada niti jedan ne vozi. Međutim, ne žalim ni za čim što sam napravio u životu unatoč činjenici da mi je karijera mogla biti puno bolja."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najveći dio karijere Milevski je proveo igrajući za Dinamo Kijev (2002.-2013.).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo