ARSENAL DOŽIVIO KATASTROFU NA SVOM STADIONU, A ISPRED IH JE ČEKAO KAOS: / Navijači održali žestok prosvjed i traže odlazak Kroenkea

Image

Dvoboju Arsenala i Evertona prethodili su prosvjedi navijača "topnika" koji su se okupili pred stadionom

24.4.2021.
0:12
VOYO logo

Nogometaši Arsenala doživjeli su 13. poraz u ovoj sezoni Premier lige, a tri boda s Emirates stadiona odnio je Everton zahvaljujući autogolu domaćeg vratara Bernda Lena.

Pobjednik je odlučen u 76. minuti, kad je Richarlison prošao po desnoj strani u uputio loptu pred Arsenalova vrata. Domaći čuvar mreže bio je na prvoj vratnici i u pokušaju da izbije loptu učinio je to iznimno nespretno te mu se ova odbila od noge i završila u mreži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Everton je s 52 boda i dalje na osmom mjestu, a Arsenal jedno mjesto iza s 46 bodova. No, plava momčad iz Liverpoola je u utrci čak i za mjesto u Ligi prvaka, jer za četvrtim Leicesterom zaostaje samo tri boda uz isti broj utakmica.

Image
Image

Arsenal fans gather at the Emirates Stadium in North London to protest against the European Super League and general running of the club. Arsenal fans protest, London, UK - 23 Apr 2021,Image: 607525759, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia

Dvoboju Arsenala i Evertona prethodili su prosvjedi navijača "topnika" koji su se okupili pred stadionom u velikom broju kako bi poručili većinskom vlasniku Arsenala Amerikancu Stanu Konekeu da ode iz Arsenala zbog angažmana kluba u osnivanju, zasada propalog, projekta Superlige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo