ARGENTINSKA ZVIJEZDA ISKRENO: / ´Van Gaal je kriv, napustio sam Manchester kako bih nešto osvojio´

Image
Foto: AFP
1.4.2016.
16:35
AFP
VOYO logo

Di Maria je u Manchester United stigao 2014. godine iz španjolskog Real Madrida za čak 75 milijuna eura. `Nije lijepo govoriti neke stvari, ali oni mi nisu dopustili da se udomaćim u klubu. Nakon što sam optišao momčad i dalje igra na isti način, izzvan su europskih natjecanja i daleko od osvajanja naslova u Premierligi`, izjavio je Argentinac u intervjuu za BBC-jevu emisiju Football Focus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

`Ne mislim da je to moja krivica ili da su za to krivi moji suigrači. Svaki put kad sam dobio priliku, dao sam sve od sebe, ali to nije ispalo kako sam se nadao`, rekao je i izdvojio glavnog krivca, trenera Lousa van Gaala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

`Odlučio sam otići, ne samo kako bih bio sretniji, več da osvojim trofeje. U Unitedu sam neku utakmicu počeo na jednoj poziciju, a sljedeću na drugoj. Kad sam igrao na jednom mjestu postizao sam golove, ali u sljedećoj utakmici sam iznenada morao igrati drugdje. Trener odlučuje gdje će svaki nogometaš igrati, ali mislim da bi se igrač trebao ugodno osjećati na svojoj poziciji`.

U PSG-u je napokon sretan

`Takva je sada situacija u PSG-u i zahvalan sam treneru na tome. Od početka je bio jasan oko toga gdje trebam igrati i nikada se nije predomislio. Dao mi je potpunu slobodu da se krećem gdje mislim da trebam. Jako sam sretan u Parizu, a to nije bio slučaj u Manchester Unitedu`, završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

Angel di Maria

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo