Realovac otkrio 'pravu istinu' o Cristianu Ronaldu

4.9.2012.
18:31
VOYO logo

Španjolac Alvaro Arbeloa objasnio je da cijela momčad nije znala za probleme koji muče njihovog suigrača, ali i da su svi igrači spremni pomoći Ronaldu da ponovno pronađe osmijeh.

"Ronaldu je potrebno samo malo više pažnje i ljubavi. Mi ćemo mu to kao suigrači, prijatelji i obitelj pružiti! Svatko ima pravo biti tužan, pa tako i on koji je osoba poput svih nas. Pomoći ćemo mu", rekao je Arbeloa, te nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nadam se da navijači nisu pogrešno shvatili njegove riječi. Mediji imaju jak utjecaj, a ljudi vjeruju svemu što piše. On je svjestan da je u najboljoj momčadi svijeta i nadam se da će ostati ovdje sve do kraja svoje profesionalne karijere", veli španjolski reprezentativac.

I dok mnogi, poput legendarnog Brazilca Roberta Carlosa, vjeruju da je Ronaldo postao utučen jer nije osvojio naslov najboljeg igrača Europe za prošlu sezonu, Arbeloa ne vjeruje u tu priču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Cristiano uvijek želi osvajati trofeje, ali mislim da Ballon d'Or nije jedan od presudnih. Za njega je najbitnija momčad, Real Madrid, i zato ćemo mu pomoći", rekao je Arbeloa te opovrgnuo ono o čemu svi špekuliraju.

"Nemojte misliti da je u novcu problem, jer nije!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo