Apsurdno! Dinamo objavio vijest o novom hrvatskom reprezentativcu

Izbornik Hrvatske Niko Kovač po prvi je puta u reprezentaciju pozvao Jozu Šimunovića, a uz njega, tu su još iz Dinama Domagoj Antolić, Marcelo Brozović, Duje Čop i Marko Pjaca.

28.10.2014.
19:09
VOYO logo

Ne sjećamo se kada je hrvatska javnost preko internetskih stranica klubova doznala da su pojedini igrači pozvani za naredne reprezentativne akcije. Ali evo, i to se dogodilo. Ništa neobično za hrvatski nogomet, navikli smo na iznenađenja, iako, pitamo se od kada je GNK Dinamo PR služba izbornika Kovača? Kako bilo, Kovač je za susrete protiv Argentine i Italije, koje su na rasporedu 12. studenoga u Londonu, odnosno, 16. studenog u Milanu, pozvao čak pet igrača Modrih, stoji na službenim stranicama GNK Dinama.

Tako su se s pretpozivima standardnim reprezentativcima Domagoju Antoliću, Marcelu Brozoviću i Duji Čopu pridružili Marko Pjaca i po prvi puta stoper Jozo Šimunović. Tako se broj nogometaša iz HNL-a povećao na 14. Za napomenuti, da je još prije izbornik Kovač pozvao Ivana Vargića, Lovru Kalinića, Marka Roga, Marina Leovca, Ivana Tomečaka, Marka Leškovića, Matu Jajala, Anasa Sharbinija i Andreja Kramarića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo