APSOLUTNA LEGENDA OBJASNILA ŠPANJOLCIMA: / 'Ne vidim tko zaslužuje Zlatnu loptu više od Modrića, a reći ću vam i zašto'

Image
Foto: Pixsell

Nekadašnji veznjak progovorio je i o svojim danima u Madridu.

17.11.2018.
15:07
Pixsell
VOYO logo

Nekadašnji hrvatski nogometaš Robert Prosinečki našao se u fokusu španjolskih medija jer će Furija upravo s njegovom Bosnom i Hercegovinom odmjeriti snage u nedjelju navečer u prijateljskom susretu.

"Očekujem izvrsnu utakmicu jer obje reprezentacija imaju sjajne igrače. Izborili smo plasman u elitnu skupinu Lige nacija, a Španjolska je tamo ostala pa očekujem dobru utakmicu u Las Palmasu", rekao je Prosinečki za As.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što mislim o Enriqueu? Dobar je trener i dobra osoba. Ima snažan karakter i dobro poznaje nogomet. Međutim nije lako smijeniti generaciju što je njega zapalo. Otišli su vrlo važni igrači, a došli su drugi. Španjolski navijači moraju biti svjesni da ne mogu uvijek pobjeđivati, na što su navikli tijekom zlatne ere pod Aragonesom i Del Bosqueom", dodao je.

Nagrada Luki

Potom je upitan treba li Modrić osvojiti Zlatnu loptu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne vidim da ju je netko drugi zaslužio više od njega. Bio je sjajan u Rusiji i osvojio je tri Lige prvaka zaredom s Real MAdridom. Osim trofeja važno je napomenuti da je imao veliki utjecaj na igru kako kluba tako i reprezentacije", pojasnio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tri sjajne godine

Što se tiče Reala rekao je da su problemi počeli odlaskom Zidanea jer je to promijenilo dinamiku momčadi.

"Pod Solarijem su stvari krenule na bolje i mislim da može ponoviti Zidaneove uspjehe. Realu je teško pronaći trenera jer je Zidane postavi ljestvicu visoko, ali Madrid je Madrid i uvijek se oporavi", kazao je Prosinečki. Za kraj je progovorio o svojim danima u klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tamo sam proveo tri fantastične godine, ali imao sam jako puno problema s ozljedama. Nisam imao sreće, ali svejedno u sebi nosim sjajne uspomene iz Madrida", završio je.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo