Antologijska izjava jednog i jedinog Marija Balotellija!

'U svom stilu mi je dobacio: Zapalio sam kuću, zapalio sam Old Trafford, a ti, Edi, možeš mirno odspavati do kraja utakmice. To me je naljutilo i odgovorio sam mu: Sada se ti odmaraj i gledaj.'

28.10.2011.
9:54
VOYO logo

Antologijski dijalog odvijao se za vrijeme povijesne nogometne bitke koja se prošle nedjelje vodila na Old Traffordu između Manchester Uniteda i Manchester Cityja. Već i ptice na grani znaju kako je šokantno dan završio po domaćine, s teniskih 1:6, ali sada je Edin Džeko otkrio i ono što kamere nisu mogle snimiti.

Naime, Džeko je susret započeo na klupi, a za Sportske je ispričao što su si on i Mario Balotelli dobacivali tijekom izmjene u 70. minuti. Omiljeni nogometaš BiH kao da je znao da će zabiti dva gola, baš koliko je za svojih 70 minuta pogodio komični Talijan ganskog porijekla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.youtube-nocookie.com/v/CcWe2fUoqfo?version=3&hl=hr_HR&rel=0

"U svom stilu, dobacio mi je: 'Zapalio sam kuću, zapalio sam Old Trafford, a ti, Edi, možeš mirno odspavati do kraja utakmice.' To me je naljutilo i odgovorio sam mu: 'Sada se ti odmaraj i gledaj', ispričao je Edin te objasnio zašto nije igrao od prve minute:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Doziranje minutaže je sasvim normalno za velike momčadi u Premiershipu, gdje se neprestano igra, a tu je još Liga prvaka, reprezentacija BiH. Da budem iskren, nekad mali odmor i dobro dođe, iako ne bih nikako želio da to pređe u naviku. Imam snage, mogu zapravo igrati bez prestanka."

Džeko je najavio i okršaj BiH i Portugala u doigravanju za EURO 2012.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neće biti lako, ali možemo u dva susreta biti bolji od Cristiana Ronalda i suigrača. Odluka će pasti 15. studenoga."

Vezani članci:

arti-201110250692006 arti-201110250667006 arti-201110250984006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo