Vatreni poput najvećih: 'Dočekan sam kao Ronaldo!'

'Dočekan sam kao Ronaldo. Nisu mi dali da se vratim kući. Bio sam strašno tužan i u petak i u subotu zato što sam otišao iz Hajduka. Ne trebam ni isticati što on za mene znači.

27.8.2012.
12:18
VOYO logo

Ante Vukušić potpisao je subotu, 10 minuta do ponoći, ugovor s Pescarom vrijedan 3,8 milijuna eura. Za četverogodišnju vjernost novaku u Serie A bivši napadač Hajduka i novopečeni reprezentativac Hrvatske dobit će najmanje 1,6 milijuna eura.

"Išao sam teške odluke, do zadnjem trena sam razmišljao s obitelji i bližnjima. Hajduk je htio da napravimo transfer zbog financija, klubu je ovog trena prijeko potreban novac. Sad sam tu, ovo je početak mojeg novog života. Sanjao sam velike igrače i utakmice, eto dobio sam šansu igrati protiv svjetskih asova i praktički svaki vikend odmjeravati snage s moćnim suparnicima. Bio sam strašno tužan i u petak i u subotu zato što sam otišao iz Hajduka. Ne trebam ni isticati što on za mene znači. Ali, eto, moram ispisati novu stranicu u životu i nadam se da ću uvijek u Splitu biti dočekan kao što sam ovdje. Želim Hajduku i Torcidi puno uspjeha i pobjeda, uvijek će biti dio mene", izjavio je za Sportske novosti Vukušić i objasnio da je u Italiji dočekan poput najvećih zvijezda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dočekan sam kao Ronaldo. Nisu mi dali da se vratim kući. Inter sam pratio iz lože, a već sljedeće subote debitirat ću protiv Torina. Moram ostati u Pescari, eto, već treniram s momčadi. Tek nakon tog susreta moći ću se na kratko uputiti doma prije reprezentativnog okupljanja", kazao je Vukušić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi: specijal-201102150360004-Hajduk Više o temi: specijal-201102150360004-Transferi godine

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo